SİYASET Haber Girişi : 10 Mayıs 2023 00:33

Bismil Of Köyü,Galip Ensarioğlu'Bağrına Bastı

Bismil Of Köyü,Galip Ensarioğlu'Bağrına Bastı
D.BAKIR/ BİSMİL/ Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır birinci sıra milletvekili adayı Galip Ensarioğlu ve beraberindeki heyet seçim çalışmalarına devam ediyor. Ensarioğlu bu kapsamda, kalabalık bir partili grup ile, Bismil İlçesine adeta bir
Bismil Of Köyü,Galip Ensarioğlu'Bağrına Bastı

çıkarma yaptı.

 

Bismil’de oldukça kalabalık bir vatandaş topluluğu, kanaat önderleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile partililer tarafından coşkuyla karşılanan Galip Ensarioğlu ve beraberindeki heyet onuruna, hayırsever iş adamı ve kanaat önderi, Tevfik Karaarslan tarafından İlçeye bağlı Of köyünde, yaklaşık bin beş yüz kişilik yemek daveti verildi.



Yemeğe Diyarbakır’ın kanaat önderlerinden Şeyh Serdar Cengiz, Murat Cengiz, Hüseyin Cengiz, Bismil’in ileri gelen ailelerine mensup iş insanı Şemsettin Güneş, yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcileriyle, kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Kısa bir konuşma yapan Bismil’in tanınan ve sevilen ailelerinden, hayırsever iş adamı ve kanaat önderi Tevfik Karaarslan, şunları söyledi:




‘Evvela, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin vatanımıza ve bütün halkımıza, hayırlara vesile olmasını, Yüce Rabbim’den niyaz ediyoruz.

Bilindiği üzere, Ak parti iktidarları döneminde, son derece ciddi projeler ve kalkınma hamlesi gerçekleştirildi. Sağlık, Eğitim, Tarım, Hayvancılık başta olmak üzere, birçok konuda adeta ülkemiz çağ atladı. Ak parti Diyarbakır birinci sıra Milletvekili Adayı, kıymetli hemşehrimiz sayın Galip Ensarioğlu, kentimizin sorunlarının kalıcı ve köklü çözümlere kavuşması noktasında, samimi bir gayret gösterdi.



Şehrimizin gelişmesi ve olabildiğince kalkınması noktasında, kendisinin uzun süreden beridir geniş kapsamlı çalışmaları var. Diyarbakır’ın bağrından çıkan bir evladı olan sayın Ensarioğlu ve beraberindeki heyete, köyümüze gelerek bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, kendisine elimizden gelen tüm gayretle destek olmaya devam edeceğiz’.


ENSARİOĞLU: ‘BERABER YÜRÜDÜK, BİZ BU YOLLARDA’

Ak partinin 28. Dönem Diyarbakır birinci sıra Milletvekili Adayı Galip Ensarioğlu ise, şunları söyledi: ‘Seçim kararının alınmasını müteakiben, arkadaşlarımla beraber, Mukaddes kentimiz genelinde çalışmalarımıza start verdik. İlçe ve köy ziyaretlerimizin yanı sıra, esnaf ve ev ziyaretleri de gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız mitinglere ilgi, bir hayli fazla. Son yıllarda ilk defa böylesi huzurlu bir ortamda seçime gitmenin mutluluğunu yaşamaktayız.



Ak parti hükümetleri boyunca, birçok proje gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, halka hizmet hareketi olan Ak parti, birçok devasa projeyi tamamlayarak, halkımızın hizmetine sundu. Bismil Ovası Tarımsal Sulama Tesisleri, Diyarbakır Tekstil Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) 30 Fabrika, 4. Oto Sanayi Sitesi, Çevre Yolu, TOKİ Konutları, Yeni Havaalanı ve yapımı tamamlanan diğer projelerle, kentimizin vizyonuna değer kattı.’



Yaklaşık kırk yıla yakın bir siyaset geçmişi olduğuna dikkati çeken Galip Ensarioğlu, sözlerini şöyle tamamladı:
‘Gençlik Kollarından başlayarak, çeşitli kademelerde görev yapmak suretiyle, sürekli olarak Mukaddes kentimizin kadirşinas insanlarına olabildiğince en üst düzeyde hizmet sunabilmek için, azim ve sabırla yoluma devam ediyorum. Üstlendiğimiz misyon ve sorumluluğun ne kadar önemli olduğunun bilinciyle, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, şehrimizin her alanda daha bayındır ve kalkınması noktasında, mücadeleye devam edeceğiz.


‘Halka hizmet hareketi olan’ Ak parti hükümeti olarak, seçimler sonrasında yeniden kollarımızı sıvayarak, hizmet mücadelemize devam edeceğiz. Hava alanları, köprüler, oto yolların yanı sıra Sağlık, Eğitim, Tarım ve Sanayide yaşanan devrim mahiyetindeki gelişmelerle, ülkemiz bir uçtan diğer uca, devasa hizmetlere kavuştu. Bu vesileyle, bizleri köyüne davet ederek ağırlayan kıymetli hemşehrimiz ve gönüldaşımız Tevfik Karaarslan ile, Bismilli vatandaşlarımız ve partililerimize, en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum’.
Cenab-ı Allah’ın izni ve yardımıyla, daha birçok modern ve dev boyutlu projeler birer birer tamamlanarak, halkımızın istifadesine sunulacak’.




HEPİMİZ, BU KUTLU DAVANIN NEFERLERİYİZ

Unutmamak gerekir ki, misyonu olmayanın, vizyonu da olmaz. Kökü olmayan, geçmişi olmayan hiçbir hareket, başarıya ulaşamaz. Adalet ve Kalkınma hareketi, Cumhuriyet tarihimizin en başarılı hükümetleri olarak, tarihe geçmiştir’.

DİYARBAKIR’A HİZMET, ONUR VESİLESİDİR

‘Mekke, Medine ve Kudüs’ten sonra, 5. Haremi Şerif unvanına sahip, Mukaddes Diyarbakır’ımıza, hizmet noktasında, ben ve diğer arkadaşlarım, var gücümüzle çalışacak, elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz’ diyen Ak parti Diyarbakır birinci sıra Milletvekili adayı Galip Ensarioğlu, şöyle devam etti:
‘Kadınlarımız, gençlerimiz, engellilerimiz, yaşlılarımız, şehit ve gazi ailelerimiz ile, dezavantajlı gruplar, şiddet mağdurları, madde bağımlıları ve depremlerden etkilenenlere yönelik olarak, yıllardan beridir, yaptığımız çalışmalar, yeni dönemde, katlanarak devam edecek.



Ak hareketinin birer mensubu olarak, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra azim ve sabırla, yolumuza devam edeceğiz. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde, Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında, yarınlarımızı inşa edecek olan gençlerimiz ve toplum katmanlarını oluşturan tüm vatandaşlarımızla beraber, güç ve gönül birlikteliği yaparak, omuz omuza, halka hizmet hareketinde mücadeleye devam edeceğiz. Bu hedefler doğrultusunda, hareketimizin birer neferi olarak, daha üst düzeyde hizmetlerde bulunabilmek hedefiyle, toplumun her kesimine dokunarak, onların sorunlarıyla hemhal olmaya ve çözüme kavuşması noktasında elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz.

Cenab-ı Allah’ın yardımıyla, vatanımıza, halkımıza, elimizden gelen tüm gayreti göstermek suretiyle, ülkemize değer katacak birbirinden anlamlı projeleri, güç ve gönül birlikteliği yaparak, gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bir dünya lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde, Ak parti kadroları, bu seçimde yeni bir tarih yazacak.
Bu duygu ve düşünceler ışığında, seçim sonuçlarının şimdiden hayırlara vesile olmasını; Yüce Rabbim’den niyaz ediyor, bütün vatandaşlarımı saygı ve sevgiyle selamlıyorum’.