SİYASET Haber Girişi : 06 Ekim 2022 23:02

BU REZİLLİĞİN SORUMLULARINDAN, HESAP SORULMALI

BU REZİLLİĞİN SORUMLULARINDAN, HESAP SORULMALI
D.BAKIR/ Siyasetçi Barış Akbaba, İzmir’de yaşanan, Kur’an-ı Kerim’in yakılmasının, asla kabul edilemez ve affedilemez olduğuna dikkati çekerek, sorumlulardan mutlaka hesap sorulması gerektiğini kaydetti


Açıklamalarda bulunan Barış Akbaba, şunları söyledi: ‘Maalesef, içki sofrasında iki sapkın zihniyetli sözde insan müsveddesinin, Mukaddes Kitabımız Kur’an-ı Kerim’i yırtıp, ateşe atmaları hepimizi derin üzüntüye boğdu. Bu iğrenç olay, ülkemiz ve İslam dünyasında olduğu gibi, bütün Dünyada infiale sebep oldu.

Bu iki alçak ve sapkın kişinin, İslam’a ve Müslümanlara yönelik hakaret ettikleri anları, utanıp sıkılmadan kameraya çekmeleri, ne denli rezil ve kepaze olduklarının bir göstergesidir.

Bu tür insanlık dışı, ahlaksızlara yurt dışında daha önce tanık olmuştuk. Ülkemizde yaşanması, bizleri daha birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz gerektiğinin, Kutsal Kitabımız Kur’anı Kerim ve Dinimiz İslam etrafında toplanmamız gerektiğinin, esasında ne denli önemli ve hayati olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Bu insanlık dışı görüntüler sonrası, söz konusu iki sapkının yakalandıktan sonra, en ağır cezayı almaları, bütün insanlık âleminin ortak tercihi ve talebidir.

Bu iblisler, insan müsveddesi sapkınlar gayet iyi bilmelidir ki, milyarlarca insan, Mukaddes Kitabımız Kur’anı Kerim ve Dinimiz İslam doğrultusunda, asırlardan bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da kıyamete kadar yaşamaya gayret göstereceğiz.


14 asır önce, ayın on dördü gibi doğan, bütün kâinatı ısıtıp aydınlatan Mukaddes Kitabımıza olan ilgi ve saygının, her geçen gün bütün dünyada artması, İslam’a doğru yönelişlerin giderek artması, kesintisiz olarak doğacaktır.

Kur’anı Kerim’de buyurduğu gibi: ‘Cenab-ı Allah, nurunu tamamlayacaktır’.

HABER: YILMAZ ACU

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.