RAMAZAN 2023 Haber Girişi : 24 Mayıs 2020 10:15

CANSEVEN’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

CANSEVEN’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Canseven Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Canseven , bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın, tarifi imkânsız mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.


Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, bütün İslam Alemi’nin Bayramı’nı en kalbi duygularıyla kutladığını belirten Hamit Canseven, mesajında duygularını şöyle dile getirdi:

‘Yüce Rabbimiz’e sonsuz şükürler olsun ki; müthiş hikmetlerle ve lütuflarla dolu, böylesi ulvi günlere, bizleri bir kez daha kavuşturdu.  
Cenab-ı Allah’ın; sonsuz rahmet, merhamet ve mağfiret bulutlarını, adeta kâinata sağnak yağmur halinde yağdırdığı, tarifi olanaksız güzellikleri sinesinde barındıran Ramazan Bayramı’na kavuşmak ne büyük mutluluk bizim için.



Birbirimizi ziyaret ederek, hal hatır sorduğumuz hediyeleştiğimiz, karşılıklı hayır dualarıyla birbirimizi andığımız müstesna günlerdir Bayramlar.
Sıla-i Rahim yaptığımız, büyüklerin ellerinin öpüldüğü, çocukların ve ekonomik durumu elverişli olmayan kardeşlerimizin sevindirildiği kısaca İslâmî dayanışma ve kardeşliğin, toplumun her kesiminde dipdiri ve son derece canlı olarak yaşandığı bir bayrama daha ulaşmak ne büyük mutluluktur bizler için.

Cenab-ı Allah'a karşı da sorumluluklarımızın bilinciyle, kıldığımız Namaz sonrası, birbirimize sarılıp hem hal olduğumuz, sevinçleri çoğaltıp, kederleri paylaşıp azalttığımız bu kutsi günleri, olabildiğince değerlendirelim.


Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın ve İslam Alemi’nin mübarek Ramazan Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlar, bu müstesna gecenin tüm insanlık alemine sağlık, mutluluk ve huzur dolu günleri beraberinde getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.