ERDOĞAN’IN YANINDA OLMAK

 

Ülkemiz ki dört tarafından saldırılan düşmanlarla mücadele ediyor. Son 200 yıl evvelden Osmanlıya yapılan saldırılar, şimdi de aynı senaryolar sadece oyuncular değişse de oyun aynı. Emperyalist haçlı dünyasının saldırılarına aynı zamanda içteki şer odaklarıyla da mücadele ediyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.

 

Olup bitenlerin sebebine baktığımızda Erdoğan Başkanlığında ki Türkiye Cumhuriyetin çökertmek içindir. Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın emperyalist haçlı dünyasına karşı verdiği mücadele şahsi mücadelesi değil, Devletin bekası, Milletin varlığı ve Türkiye’nin özgürce bağımsız yaşama mücadelesidir.

 

Sayın Cumhurbaşkanımız Ülkemizin bağımsızlığından ödün vermediği için hedefte. Coğrafyamız da çeşitli bahanelerde işgal edilen ve çökertilen ülkelere gelişmeleri doğru okumazsak geri dönüşümü zor durumlara düşebiliriz.

Ülkemize son yıllarda yapılan saldırılara baktığımızda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında durmanın ülkenin menfaatine olduğunu rahatlıkla görebilmekteyiz.

 

Son yıllarda ülkemize yapılan saldırıları hatırlamakta fayda vardır.

 

7 Şubat Mit krizi, üç ağaç bahanesiyle başlayan Gezi olayları, 17-25 Aralık yolsuzluk bahanesiyle yapılan sivil darbe girişimi, 15 Temmuz darbe görünümlü işgal hareketi. Emperyalist haçlı batı dünyasının bir araya gelerek Türkiye’ye ve Başkan Erdoğan’a yapılan hukuk dışı saldırılar. Bu saydığımız olayların tümünde de ağırlıklı olarak tek başına mücadele etti/ediyor. Yanında sırtını dayadığı halkı vardır.

 

Cumhurbaşkanı içte ve dışta değişik cephelerde mücadele verirken yanında kimlerin olduğu, kimlerin karanlıkların arkasına saklandıklarını bu millet rahatlıkla görmektedir.

Erdoğan’ın gölgesinde değişik mevki ve makamlara gelenler, Türkiye’ye her türlü saldırılar ve oyunlar yapılırken, Erdoğan sayesinde elde ettikleri makam ve mevkilerini sağlama almak, geleceklerini düşünerek sessiz kalanları bu halk çok iyi görmekte ve tanımaktadır.

Ama Başkan Erdoğan etrafındaki fırsatçılara rağmen yalnız değildir. Kendisine gönülden inanmış milletiyle beraber yürümektedir.

 

Başkan Erdoğan şimdiye kadar sadece milletine güvendi ve milletiyle beraber içteki ve dış da ki ülke düşmanlarıyla mücadele etti/ediyordur.

Erdoğan’ın ülkeye ahlaksızca oyunlar oynamaya çalışan Batı ve yerli işbirlikçilerine karşı mücadele verirken onu yalnız bırakanlar şunu unutmamalıdırlar.

 

Erdoğan yalnız değildir.

 

Bu Millet liderini kendilerinden biri gibi görürler.

Bu Millet liderine dua eder ömürlerinden ömür dilerler.

Bu Millet liderini kendilerine yakın görürler.

Bu Millet liderine o kadar güvenir ki ‘’meydanlara çıkın dediğinde’’ milyonlar tereddüt etmeden meydanları doldururlar.

Bu Millet ki lideri ölümüne mücadele istediğinde kendilerini tankın altına attılar/atarlar. ( 15 Temmuz da olduğu gibi )

Bu Millet ki lideri kal dediği vakit kalır, dağılmalarını istediği vakit dağılırlar. ( Demokrasi nöbetleri )

Bu Millet ki lideri ölün dese ölecekler. ( 15 Temmuz da 260 şehit)

Yazılı ve görsel medyada çıkan bilgilere bakarak bizim çözemediğimiz veya göremediğimiz ‘’ At izinin it izine’’ karıştığı böyle dönemlerde, vatanını, milletini sevenlerin Başkan Erdoğan’ın aldığı kararların arkasında durması gerekmektedir.

 

Erdoğan’ı yalnız bırakanlar şunu unutmamalıdırlar ki, tarih de, bu Millet de onları unutmayacak ve affetmeyecektir.

 

Son söz: Bize Allah yeter, Bize Millet yeter. ( Recep Tayyip Erdoğan )

Esen kalın.

 

Facebook:mehmetcet21                                                                                                              Twitter:mehmetcet21                                                                                      Mehmetcet21.blogspot.com

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.