SAĞLıK Haber Girişi : 03 Aralık 2022 01:20

‘İNANÇ VE AZİMLE, BÜTÜN ENGELLERİ AŞACAĞIZ’

‘İNANÇ VE AZİMLE, BÜTÜN ENGELLERİ AŞACAĞIZ’
D.BAKIR/ , ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla yayımladığı mesajında, duygu dolu ifadelere yer verdi.
Sağlık-Sen Diyarbakır Başkanı Nurhak Ensarioğlu, mesajında şunları söyledi: ‘Engelleri aşabilmek noktasında, bütün toplum olarak İnanç ve Azimle gayret göstermeliyiz. Başarılarıyla bizleri gururlandıran, takdire şayan çabaları ve kararlılıklarıyla hepimize gurur yaşatan engelli kardeşlerimiz buna en güzel örnektir.


Hayatın tüm alanlarında, yani spor, sanat, edebiyat, siyaset, eğitim, sivil toplum ve iş dünyasında, tüm zorluklara rağmen, engelli kardeşlerimizin sergiledikleri mücadele, gözlerimizi yaşartmaktadır. Fiziki engellerin değil, kalplerdeki engellerin sorun olduğu bilincinin tüm topluma yayılarak, zihinlerdeki engellerin kaldırılması ve engelli vatandaşlarımızın bizim ayrılmaz bir parçamız olduğu gerçeğinin idrak edilmesini sağlamak, öteden beri Sağlık-Sen olarak, bizim öncelikli konularımız arasında olmuştur.



Engellilerin normal bir hayat sürmesi ancak toplumsal duyarlılık oluşturmakla mümkündür. Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, toplumla bütünleşmelerini sağlamak, geleceğe umutla bakan bireyler olarak onların da toplumsal sorumluluk almalarına öncülük etmek, dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın da güçlenmesini sağlayacaktır. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla tüm vatandaşlarımızı engelli vatandaşlarımıza yardımcı ve destek olmaya, onların sorunlarını adeta kendi sorunları bilerek üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye çağırıyoruz.



Kararlı duruşları ve çabalarıyla hepimize örnek olan engelli kardeşlerimizi saygı ve muhabbetle selamlıyor, Yüce Rabbim’den; kendilerine ve ailelerine bir ömür boyu sağlık, huzur ve başarılar niyaz ediyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.