SİYASET Haber Girişi : 26 Ocak 2023 16:56

İşadamı Süleyman Ergin CHP’ye katıldı!

İşadamı Süleyman Ergin CHP’ye katıldı!
Diyarbakırlı siyasetçi işadamı Süleyman Ergin Cumhuriyet Halk Partisi’ne katıldı. Ergin’in rozetini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taktı.

İzol aşireti mensubu Sur Özergin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı hayır sever İş Adamı Süleyman Ergin CHP’ye geçti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, genel merkezde ağırladığı  Ergin’e CHP rozetini de yine Kılıçdaroğlu taktı.


Cumhuriyet Halk Partisi'nin Doğu Masası çalışmaları kapsamında partiye yeni katılımlar devam ediyor.  Yaptığı insani yardımlarla tanınan hayırsever  ve halkın taktirini toplayan iş adamı Süleyman Ergin’in CHP’ye geçmesi başta Diyarbakır olmak üzere tüm ülkede sevinçle karşılandı. CHP’ye katıldığını sosyal medyada paylaşarak duyuran Süleyman Ergin’e sevenleri, yakınları hayırlı olsun temennisiyle destek verdi.



Diyarbakır’a hizmet etmenin gururunu yaşadığını ve hizmetlerinin devam edeceğini dile getiren Ergin, “Diyarbakırımıza hizmet benim için onurdurPeygamberler, Evliyalar, Sahabeler kenti Diyarbakır’da yaşamak bir onur vesilesidir. Mukaddes kentimiz, tarihin canlı tanığı, bağrında sayısız tarihi ve turistik yapı barındıran, insanlık tarihinin başladığı bir yerdir.



Dolayısıyla, Diyarbakır’ın havasını soluyan, ekmeğini yiyip, suyunu içen herkesin, bu kente hizmet etme ve katkı sağlaması gerekir. İstihdama ve kentimizin ekonomisine olabildiğince katma değer katabilmek için gayret gösteriyoruz. Önümüzdeki süreçte, daha fazla sayıda insanımıza istihdam sağlamak için tüm olanaklarımızı seferber etmiş durumdayız” diye konuştu.

ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.