MEDYA Haber Girişi : 15 Mayıs 2018 22:09

İSRAİL, DÖKTÜĞÜ KANDA BOĞULACAK

İSRAİL, DÖKTÜĞÜ KANDA BOĞULACAK
Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Av. Süleyman Elhakan, İsrail’in Gazze Şeridi sınırlarında yaptığı katliamın hesabını vereceğini belirti.
D.BAKIR- Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Avukat Süleyman Elhakan, İsrail’in yaptığı zulme haklı bir tepki göstererek, ‘kan dökmekten başka bir şey bilmeyen, İslam ve İnsan düşmanları Siyonist İsrail ve yandaşları, hesap verecekler’ dedi.
Açıklamalarda bulunan Ak parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Avukat Süleyman Elhakan şunları söyledi:
‘ABD Başkanı Trump'ın 7 Aralık 2017'de Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıdığını ilan etmesinin ardından, ABD yönetimi bugün büyükelçiliğini Tel Aviv'den Kudüs'e taşıma kararı aldı. Bugün yapılan açılış töreni öncesinde, İsrail askerleri, abluka altındaki Gazze sınırında düzenlenen gösterilere katılan sivil ve savunmasız Filistin halkına ateş açarak, 61 Filistinli’yi katletti. Olaylarda Bin yedi yüze yakın Filistinli kardeşimiz de yaralandı.
İSRAİL, TAAMMÜDEN SERİ CİNAYETLER İŞLEMEKTEDİR
Gazze Şeridi'nde bulunan Filistinlilere gerçek mermilerle ateş açan, şarapnel, gaz kapsülleri ve göz yaşartıcı gaz nedeniyle, bugün itibarıyla 61 Filistinli Masum kardeşimiz Şehit olmuşlar. 3 Bine  yakın sivil ve masum vatandaş da yaralanmıştır.
Daha önceki yaşanan vahşi saldırılarda da yine bir çok Filistinli vatandaşımız şehit olmuşlardır. Bugün yaşanan barbarlık sonucu, hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 61’yi geçmiş durumda.
Vahşet ve kan dökme konusunda sınır tanımayan, sivil ve savunmasız, masum insanların üzerine ağır silahlarla ateş açmaktan haya hicap duymayan, çocukları ve kadınları bile katledecek kadar insanlıktan çıkmış olan zalim İsrail yönetiminin hukuk önünde hesap sorulacaktır.
Seri cinayetler zincirine yeni halkalar eklemekten utanmayan bu katliler sürüsünü kınarken, bütün dünyayı harekete geçmeye çağırıyoruz.
Planlayarak masum Filistin halkını ortadan kaldırmak niyetinde olan bu barbarlık karşısında sessiz kalmayacağımızı ve utanç tablosunun sorumlularından hesap soracağımızı bir kez daha belirtiyoruz.
Barbarca yapılan saldırılarda hayatını kaybeden masum ve savunmasız Filistinli kardeşlerimize Yüce Rabbim’den rahmet niyaz ediyor, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum’
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.