GÜNDEM Haber Girişi : 07 Mayıs 2023 19:16

Özmen: Hemşehrilerimin ve milletimin hizmetinde olacağım

Özmen: Hemşehrilerimin ve milletimin hizmetinde olacağım
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır 1. Sıra Milletvekili adayı Hasan Özmen adaylığı sürecinde kendisine destek olan hemşerilerine teşekkür etti. Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde kendisine coşku gösteren her kesime ayrı ayrı teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi Diyarbakır 1. sıra milletvekili adayı olan ve seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Hasan Özmen, adaylık  sürecinde Diyarbakır'ın her kesiminden şahsına gösterilen teveccühden dolayı teşekkür mesajı yayımladı.

 

“ŞAHSIMA GÖSTERİLEN SEVGİYİ VE COŞKUYU UNUTMAYACAĞIM”

 

Toplumun her kesiminden kendisine gösterilen sevgiyi ve coşkuyu unutmayacağını belirten Hasan Özmen, “Adaylık çalışmamda şahsıma gösterilen ilgiden ve destekten ötürü, gerek ilçe başkanlarıma, muhtarlarımıza, STK’lara, engelli kardeşlerimize, memurlarımıza, silahlı kuvvetlerine, emniyet mensuplarına, işçi kardeşlerimize, gençlerimize, esnaflarımıza,öğretmenlerimize,kanat önderlerimize, tüm il ve ilçe teşkilatlarımıza, kadın kolları başkanlarımıza ve üyelerine, Gençlik Kolları, Teşkilat Başkanı ve üyelerimiz ile bütün dava arkadaşlarımıza ve emek harcayan bizlere destek olan tüm dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim” dedi.

 

“SEVGİYE, GÜVENE VE DESTEĞİ NAİL OLMAK EN YÜKSEK MAKAMDIR”

Vekil olarak Meclis’e gittiğinde kendisini destekleyen hiç kimseyi unutmayacağını da belirten Özmen, “Bu süreçte beni yalnız bırakmayan Ailem, dostlarım, yol arkadaşlarım, ülküdaşlarım Hepinizi Saygı, muhabbet ve hürmetle selamlıyorum. Dün Olduğu gibi bugün de, yarın da el ele gönül gönüle olmaya devam edeceğiz. Sevgiye, Güvene ve Desteğe nail olduğumu görmek benim için en yüksek makamdır.



İlimize ve ülkemize hizmet etmek adına çıktığım bu yolda Sahada gezdiğim süre içerisinde akıl sahibi, vicdan sahibi herkes şahsıma gösterilen bu desteği görmüş ve ikrar etmiştir buna rağmen adaylığım uygun görülmüş. Tabi benim için esas olan sizin desteğiniz ve teveccühlerinizdir. İnşallah milletvekili seçilirsem Allah kısmet ederse hiçbir zaman sizleri unutmayacağım hep yanınızda olacağım tüm hemşehrilerimi ve Yüce Türk Milletini saygı ile selamlıyorum” İfadelerini kullandı.

 

“SORUNLARIN ÇÖZÜM ADRESİ MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİDİR”

Sorunların çözüm adresinin MHP olduğunu da sözlerine ekleyen Özmen, “Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli liderimizin her zaman söylediği üzere halkımızın ayaklarına gidin dertlerine ortak olun sorunlarını çözün sözlerini uyguluyoruz. Seçimlerin, demokrasimizin güçlenmesine, tazelenmiş bir irade ile daha güçlü, daha müreffeh, daha huzurlu bir Türkiye hedefi doğrultusunda



Türkiye’nin Yüzyılı için güçlü bir başlangıç yapmamıza vesile olmasını temenni ediyorum. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimler ülkemize hayırlara vesile olmasını dilerim. Ülkemiz terörden çok çekti artık yeter  yüzlerce  askerimiz polisimiz şehit oldu paylaşılmayacak ne sorun var kirli oyunlar oynanmaktadır. Bizler bu oyunların Allah’ın izniyle üstesinden geleceğiz” diye konuştu.