EĞITIM Haber Girişi : 20 Aralık 2021 18:52

Vefakar öğretmen öğrencilerini yalnız bırakmıyor

Vefakar öğretmen öğrencilerini yalnız bırakmıyor
Diyarbakır’ın Merkez Sur İlçesinde bağlı Ziyaret İlköğretim Okulunda görev yapmakta olan Halit Tekin’in, Eğitim-Öğretimin yanı sıra, yaptığı sosyal yardım çalışmaları, takdirle karşılanıyor.

 Eğitim-Öğretim çalışmalarını gayretle sürdüren bu fedakar öğretmen, ekonomik durumu elverişli olmayan çocukları için kolları sıvayarak, geniş kapsamlı bir çalışma başlattı.

 

Önce okulda olan kütüphaneye kitap ve ansiklopedi desteğinde  bulundu. Başta öğrenciler olmak üzere herkesin istifadesine sunan eğitim neferi Halit Tekin, daha sonra, çocuklara mont, bot, kırtasiye malzemeleri ve çorap dağıtımı gerçekleştirdi.


 Tam seksen öğrenciye, çeşitli yardım malzemelerini ulaştıran Sınıf öğretmeni Halit Tekin, bu çalışmalarını Eğitim-Öğretim dönemi boyunca sürdürmek için çalışmalarına devam ediyor. ‘Öğretmenliğin yürek işi olduğunu’ belirten fedakâr öğretmen Halit Tekin, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Yakından tanıdığım, hayırsever arkadaşlarım ile beraber yaptığımız bu çalışmaları, önümüzdeki günlerde çok daha geniş bir kapsamda sürdürmeyi hedefliyoruz.

 Vesile olan herkese, en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Unutmamak gerekir ki, bu tür çalışmalar paylaşıldıkça dalga dalga topluma yayılır ve insanları olumlu etkileyerek, teşvik eder.

Geleceğimizi inşa edecek olan çocuklarımızı, en iyi ve donanımlı bir şekilde hayata hazırlarken, onların eksiklerini giderebilmek noktasında da çalışmalar yapmaktayız. İstiyoruz ki öğrencilerimiz hem sınıfta hem de evlerinde mutlu ve huzurlu olsunlar.

 Bu hedefler doğrultusunda, elimden geleni her zaman yapmaya çalışıyorum. Kütüphanelerimizde kitaplar olsun, kitapların yanında çocuklar olsun.



Unutmamak gerekir ki, her çocuk bir çiçektir. Çiçeği özenle sulayıp büyütürseniz, harika bir çalışma yapmış olursunuz. Bu nedenle hem Eğitim-Öğretim çalışmalarımıza, çok yönlü bir şekilde devam ederken, bir yandan da, sosyal yardım faaliyetlerimizi kesintisiz devam edebilmek şiarıyla, bundan sonra da gayret ve çaba göstereceğim.

 Çalışmalarımızda bizlere güvenen ve destek olan başta Ziyaret İlköğretim Okulu Müdürümüz Tevfik Eren ile, Müdür Yardımcımız Muhammed Ömeroğlu ve meslektaşım Merve Kaymak hocamız ile, bütün velilerimize teşekkür ediyoruz’.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.