Veysi Avşar’dan 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 84. Ölüm Yıldönümü’Mesajı



 Diyarbekirspor Kulübü Önceki dönem Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, yayınladığı mesajında, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Ulusumuzun İstiklal ve İstikbal Mücadelesinin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu, eşsiz komutan, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 84.yıl dönümünde saygıyla anıyoruz.


Kurtuluş Savaşımız sırasında gösterdiği askeri dehası ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundaki üstün siyasi yetenekleri ile Atatürk sadece Türk tarihine değil aynı zamanda dünya tarihine damga vuran ender şahsiyetlerden biri olmuştur.


Kaldı ki ulusumuzun İman Aşkıyla sahada gerçekleştirdiği, onurlu ve destansı bağımsızlık mücadelesi, bütün tarih kitaplarına altın harflerle yazılmış ve tarihin gidişatı, bir anda seyir değiştirmiştir.

10 Kasım, Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, Cumhuriyetimizin ilke ve prensiplerine sahip çıkma kararlılığımızı da yenilediğimiz gündür. Kanlı ellerin hazırladığı kirli tuzaklar, başlarında paralanmış, şer güçler bir kez daha hüsrana uğramışlardır.


Hayatını, milletinin selameti ve bağımsızlığına adayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi yaşatmak, yükseltmek ve geliştirmek en önemli görevimizdir.

Gelecek nesillerimizin Cumhuriyetimize sonsuza kadar sahip çıkması inancıyla vefatının 84. yıldönümünde Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.