GENEL Haber Girişi : 24 Haziran 2019 21:36

70. YIL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDEN DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

70. YIL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDEN DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
Diyarbakır’ın köklü ve başarılı Eğitim kurumlarından, 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Eğitim dönemi boyunca, kültürel, sportif ve sanat içerikli bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Bu kapsamda, ‘Haziran Ayı Mesleki Çalışma Programı çerçevesinde, ‘
70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin başarılı Müdürü Yemlihan Kılıç ile okulun Eğitmen ve idareci kadrolarının da katıldığı doğada yürüyüş etkinliği sonrasında ise, tarihi ve turistik yerler ziyaret edildi. 


 
70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yemlihan Kılıç, beraberinde Eğitmenler ve İdarecilerle beraber, Ulu Cami, Dört Ayaklı Minare, Hazreti Süleyman Cami, Hasanpaşa Hanı, Çarşıya Şeviti gibi, Diyarbakır’ın İnanç Turizmi başta olmak üzere kültür turizminin en önemli mekânları ziyaret ettiler. Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Yemlihan Kılıç, şunları söyledi: Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirerek, hayata hazırlamak şiarıyla çıktığımız bu kutlu yolculukta ulaştığımız mesafe, bizleri gururlandırmakta ve bir o kadar da şevkimizi artırmaktadır. 



Çocuklarımızın eğitim teknolojilerini son derece etkili ve verimli kullanmasını sağlamak, planlı ve sürekli gelişimle beslenen okul kültürünü yaygınlaştırarak; öğrencilerimizin bilgi, beceri ve davranışlarını sürekli olarak pozitif yönde geliştirmek için bu yıl da, Eğitimci kadromuzla beraber, mesai kavramı gözetmeksizin büyük çabalar sarf ettik. 



Bunun yanısıra, yönetim birimini olabildiğince verimli ve etkili kullanan yöneticiler ve alanları ile ilgili konularda kendilerini en üst düzeyde yetiştirip ve geliştirmeyi hedeflemiş olan öğretmenlerimizle, devamlı olarak artan bir başarı grafiğini hedef alan öğrenciler yetiştirme hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek.



Hem bilgilerimizi pekiştirmek, bir yandan öğretirken, öbür yandan da sürekli olarak kendini geliştirmeyi hedefleyen Eğitimciler olarak, bu tür çalışmalara büyük önem vermekteyiz.' Etkinlik, Merkez Sur İlçemizin tarihi dokusu içerisinde hizmet vermeye başlayan Kemikli Evde verilen öğle yemeği ile sona erdi .



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.