GENEL Haber Girişi : 15 Şubat 2022 23:27

ADALET PARTİSİNDE, İL BAŞKANLARINA TAKDİR BELGESİ VERİLDİ

ADALET PARTİSİNDE, İL BAŞKANLARINA TAKDİR BELGESİ VERİLDİ
ANKARA/ Ülkemiz genelinde teşkilatlanma çalışmalarının yanı sıra, saha çalışmalarına da hız veren Adalet partisi’nde (AP), oldukça geniş katılımlı bir toplantı düzenlendi.
9 Ekim 2015 tarihinde Prof. Dr. Vecdet Öz ve arkadaşları tarafından kurulan Adalet partisi, bir yandan vatandaşlarla buluşma etkinliklerine hız verirken, öte yandan il başkanlarının da katılımıyla, geniş katılımlı toplantılar düzenlemeye devam ediyor.

Başkent Ankara’da düzenlenen toplantı, Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İslam Güçlü başkanlığında gerçekleşti.




İL BAŞKANLARINA TAKDİR BELGESİ VERİLDİ

Türkiye genelinde 45 vilayetin il başkanlarının katıldığı toplantı sonrasında, il başkanlarının hepsine Takdir Belgesi verildi.
Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İslam Güçlü, partinin kuruluşundan bu yana özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı tüm il başkanlarına teşekkür etti ve hepsine Takdir Belgelerini verdi.

Açıklamalarda bulunan Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İslam Güçlü, şunları söyledi:
‘Değerli dava arkadaşlarım, sayın il başkanlarım. Öncelikle Ankara’da yaptığımız bu geniş katılımlı toplantıya, katılım sağlayan il başkanlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.




Kutlu Davamız, İnancımızın, vatan sevdası, milli ve manevi değerlerin davasıdır. Buna inanmayan arkadaşlarımızı ikna etmeye çalışmayacağız. Zira bu ülkede iktidarın değişmesine inanmayan arkadaşlarımızın toplantıya mazeretsiz katılmamaları, hem katılanlara saygısızlık demektir hem bizim zor şartlar altında sağladığımız ekonomik imkânlarımızı boşa harcamamıza sebep olmuştur.

Yeterliliğimizi aldığımız ve önümüzdeki ay sahaya ineceğimiz bir ortamı oluşturmaya çalıştığımız şu aşamada, böylesine önemli toplantıda olmayan il başkanlarımızın şapkalarını önüne koymasını dilerim.
Ayrıca, görev değişikliklerinde bulunacağımızı bilmemizi isterim. Amacımız kimseyi kırmak, incitmek değil, siyasette daha verimli olmaktır’.




İslam Güçlü, daha sonra, 45 vilayetin il başkanlarına Takdir Belgelerini takdim ederek, bugüne kadar göstermiş oldukları gayretli çalışmalarından dolayı hepsine teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.
Toplantıda daha sonra, Türkiye ve Dünya gündemine dair konular ele alınarak, mevcut sorunlar ve bu sorunların çözüm yollarına ilişkin, istişarelerde bulunuldu.


Diyarbakır İl Başkanı Ayhan Korkmaz ve İl Yönetim Kurulunun bugüne kadar göstermiş oldukları başarılı performans ve çalışmalarından takdirle övgüyle bahsedildi.




Genel Başkan Prof. Dr. Vecdet Öz’ün, rahatsızlığından dolayı katılamadığı toplantıya, Genel Başkan Yardımcıları ve Genel Merkez Yöneticileri, geniş bir katılımla iştirak ettiler.

Rahatsızlığı dolayısıyla toplantıya katılamayan Genel Başkan Prof. Dr. Vecdet Öz, bir kutlama mesajı yayınlayarak, duygularını şöyle dile getirdi:

‘Adanmışlık ruhuyla çıktığımız bu onurlu yolculuğumuzda, bütün dava arkadaşlarımı tek tek kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.



Kuşku yok ki, giderek derinleşen ve kangrenleşen sorunlar nedeniyle, geniş halk kitlelerinin gündelik hayatı giderek zorlaşmakta, insanlarımız bilimsellikten uzak, yanlış ekonomik politikalar nedeniyle, her geçen gün biraz daha fakirleşmektedir.

Allah’ın izniyle, ilk seçimde iktidara gelecek olan bu kutlu hareket ve hareketimizin mensubu olan siz değerli dava arkadaşlarımla, aziz vatanımız ve halkımızı, her konuda en iyi şekilde hizmet sunmak için, var gücümüzle, azimle mücadele edecek ve gayret göstereceğiz’.





‘ÜLKE OLARAK SON DERECE ZORLU BİR SÜREÇ YAŞIYORUZ’

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Adalet partisi Diyarbakır İl Başkanı Ayhan Korkmaz ise, şunları söyledi:
Öncelikle bizleri, Takdir Belgesiyle ödüllendiren, Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Vecdet Öz ve tüm kurmay kadrosuna teşekkür ediyoruz. Bu Takdir Belgesi, benim ve tüm İl Teşkilatımız için onurdur.

Adalet partisi Diyarbakır İl Teşkilatı olarak, mazbatalarımızı aldığımız ilk günden itibaren, çalışmalarımıza oldukça geniş bir çerçevede devam ettiriyoruz.

Bu kutlu hareket, kurulduktan sonra kısa süre içinde ülkemiz genelinde teşkilatlanma çalışmalarını yaparken, hareketimize karşı geniş halk kitleleri tarafından büyük bir teveccüh olduğunu gördük.

Halkımızın bağrından çıkmış olan bu kutlu hareket, zaten kökü oldukça derinlerde olan, bir demokrasi ve kalkınma hareketidir. Uzun yıllar ülkemizi başarıyla yönetmiş, sinesinden hükümetler, başbakanlar ve cumhurbaşkanları çıkarmış olan bu kutlu harekete, gösterilen ilgi yakınlık, bizleri fazlasıyla memnun ederken, bir anlamda da, misyonumuz ve sorumluluğumuzun ne kadar öneme sahip olduğunu bir kez daha müşahede ettik. Geçmişte olduğu gibi, bugün de, bütün insanlarımıza kucak açarak, onların sorunlarıyla hemhal olmak, Bölgemiz ve ülkemizin kangrenleşen sorunlarına kalıcı ve köklü çözümler üretmek için kolları sıvadık.




Ortak aklı kullanarak, insanlarımızın dertlerine derman olup, hayır dualarını almaya talibiz. Ülkemizi müreffeh yarınlara ulaştırabilmek, hepimizin boynunun borcudur. Müşterek hedefimiz, insan odaklı çalışmalarımızla, halkımıza daha iyi koşullarda yaşayabilecekleri bir zemin hazırlayabilmektir.


Her geçen gün giderek daha da derinleşen ekonomik krizler, sürekli artan hayat pahalılığı, işsizler ordusuna her yıl yeni yığınların eklenmesi nedeniyle, memurumuz, işçimiz, emeklimiz, köylümüz, gençlerimizin, çiftçimiz ve esnafımız her gün biraz daha fakirleşmekte, enflasyon canavarına ezdirilmektedir.
İnşallah, biz hükümete geldiğimizde, bütün halkımızı, adalet, barış ve refah içinde yaşatmak, onların gelir düzeyini artırıp, enflasyonu olabildiğince makul bir seviyeye indirerek, insanlarımızı huzur içinde yaşatabilmek için var gücümüzle çaba sarf edeceğiz’.


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.