GÜNDEM Haber Girişi : 18 Mart 2024 17:43

AK Parti Kayapınar Belediye Başkan Adayı Fırat’ın seçim ofisine yoğun ziyaretçi akını

AK Parti Kayapınar Belediye Başkan Adayı Fırat’ın seçim ofisine yoğun ziyaretçi akını
AK Parti Kayapınar Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Fırat’ın seçim ofisine ziyaretçi akını devam ediyor. Vatandaşların yoğun katılım sağladığı seçim ofisine AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Mehmet Sait Yaz ve AK Parti Kulp Belediye Başkan

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesindeki seçim ofisi, AK Parti Kayapınar Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Fırat’ın çevresindeki destekçileri ve vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Seçim ofisine yapılan ziyaretler arasında AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu ve Mehmet Sait Yaz’ın yanı sıra AK Parti Kulp Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Yeprem ve Kulp’tan gelen vatandaşlar da bulunuyor.


Seçim sürecinde adaylar, seçim ofislerinde vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini paylaşıyor ve destekçileriyle birlikte kampanyalarını yürütüyor. AK Parti Kayapınar Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Fırat’ın seçim ofisi de bu faaliyetlerin merkezi haline gelmiş durumda.


Ziyaretçi akınına uğrayan AK Parti Kayapınar Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Fırat’ın seçim ofisi, bölge halkının ve parti mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Seçim ofisine gelen ziyaretçiler, adaylarına desteklerini iletiyor ve seçim sürecinde yanlarında olduklarını belirtirken, bu ziyaretler, adayların seçim kampanyalarını güçlendirirken, vatandaşların da katılımıyla seçim atmosferi Kayapınar ilçesinde heyecanla devam ediyor.