GENEL Haber Girişi : 21 Ocak 2019 00:09

AK Parti'nin Kayapınar adayı Avukat Cevdet Nasıranlı

AK Parti'nin Kayapınar adayı Avukat Cevdet Nasıranlı
31 Mart 2019'da gerçekleşecek yerel seçimlere kısa bir zaman kala AK Parti Diyarbakır ilçe adaylarını açıkladı. Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bir çok aday adayı arasında en dikkat çeken isim olan başarılı genç avukat Cevdet Nasıranlı AK Parti'nin Kaya
31 Mart 2019'da gerçekleştirilecekolan yerel seçimlere sayılı günler kala partiler adaylarını açıklamaya başladı. AK Parti bir çok il ve ilçede adaylarını açıklarken Diyarbakır'da da heyecanlı bekleyiş son buldu. Bir çok başarılı siyasetçinin aday gösterildiği Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesine de yine partiye gönül vermiş bir isime yer verildi. AK Parti'nin Kayapınar Belediye Başkan Adaylığına avukat Cevdet Nasıranlı aday gösterildi. 


Diyarbakır'da tanınmış bir avukat olan ve 10 yıldır başarılı davalara imza atan Avukat Cevdet Nasıranlı'nın aday gösterilmesi Kayapınar'da sevinçle karşılanırken, sosyal medyadan da kendisine destek ve tebrik mesajları yağdı. Kayapınarlı vatandaşların en çok aday olmasını istedikleri Nasıranlı 2014 yılında yapılan yasal düzenlemede uyuşturucu, tefecilik, çocuklara yönelik cinsel istismar ve hırsızlık konusularındaki yasal boşlukların düzenlemesi konusunda rapor hazırlayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunarak bu konuda düzenlemeler yapılmasını sağladı. 




Avukat Cevdet Nasıranlı kimdir? 

1980 Diyarbakır doğumlu olup İlkokul ortaokul ve liseyi Diyarbakır’da okuyup üniversiteyi de Yakın Doğu Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra tekrar Diyarbakır'a yerleşen Avukat Cevdet Nasıranlı yaklaşık on yıldır Diyarbakır’da avukatlık yapmakta. Nasıranlı Avukatlığının yanı sıra AK Parti teşkilatlarında çeşitli görevler almış bir çok STK'da kuruculuk, yönetim ve üyelik faaliyetlerinde bulunmuştur. Şu anda da halen aktif olarak ASKON Diyarbakır Şube başkanlığını yapan Avukat Cevdet Nasıranlı, özellikle başta bu toplumda büyük yaralar açmış uyuşturucu noktasında ciddi çalışmalar olmuş ve bunun yanında ekonomik anlamda girdapların aşılması için sürekli çözüm önerilerinde bulunmuş aktif bir kişiliktir. 
 
HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.