GÜNDEM Haber Girişi : 20 Mayıs 2018 14:17

AKAR:‘ELLERİMİZ SEMAYA, DİLLERİMİZ DUAYA, GÖNÜLLERİMİZ MEVLAMIZ’A YÖNELDİ

AKAR:‘ELLERİMİZ SEMAYA, DİLLERİMİZ DUAYA, GÖNÜLLERİMİZ MEVLAMIZ’A YÖNELDİ
D.BAKIR- Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Hülya Akar, mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla yayınladığı bir kutlama mesajı yayınlayarak, bütün İslam Âlemi’nin Mübarek Ramazan Ayı’nı en içten dilekleriyle kutladığını belir
Ak partinin genç Milletvekili Aday Adayı Hülya Akar, ‘Ramazan ayının verdiği bereket İftar sofralarınıza tat ve huzur getirmesi dileğiyle, bütün halkımızın mübarek Ramazan-ı Şerif’in en halisane duygularımla kutluyorum’ diyerek, mesajında şu görüşlere yer verdi: 
’11 Ayın Sultanı, bu Mukaddes ayda ellerimiz semaya, dillerimiz duaya gönüllerimiz ise Yüce Mevla'mıza yönelmiş durumda. Bir kez daha ‘Hoşgeldin Ya Şehr-i Ramazan’. 
 
TÜRKİYE DÜŞMANLARI YİNE PUSUDALAR 


Ramazan ayının, kadir gecesi ve akabinde ulaşacağımız mübarek Ramazan Bayramı’nın da müjdecisi olduğunu belirten Akar, gönüllerin huzur, sofraların bereketli olmasını temenni etti. 
Aynı zamanda Sivil Toplum Kuruluşu Aktivisti olan Ak parti Milletvekili Aday Adayı Hülya Akar, şu görüşleri dile getirdi: 
‘Cenab-ı Rabbim; nefsimizi terbiye ettiğimiz, feyz dolu oruçlar tutmayı cümlemize nasip buyursun. 
Ellerini Müslüman kanına bulamış, zalim ve barbar İsrail ve onun bir numaralı suç ortağı ABD, bilmelidir ki, zalimin zulmü varsa, mazlumların da Rabb’i vardır. 
Evet. İslam Alemi olarak oldukça zor bir süreçten geçiyoruz. Başta ülkemiz olmak üzere, bütün İslam Alemi’ni birbirine kırdırmak, iç kargaşalarla, kaoslarla, kardeş kanı akıtmak istiyorlar. 


Bu Mübarek Şehr-i Ramazan ve içinde bulunan Kadir Gecesi hürmetine, Rabbim’den niyazımız, akan Müslüman kanının durması, gözyaşlarının dinmesi, acıların sona ermesi yönündedir. 

Ortadoğu coğrafyasında gerçekleştirilmek istenen sinsi oyunlar karşısında, saflarımızı sıklaştırmalı, kucaklaşmalı, birlik ve dirliğimize kast edenlere karşı uyanık olmalıyız. Böylesine hassas bir süreç yaşıyoruz.

Aziz vatanımızı bu kan emici vampirlere yem etmeyeceğimizi, onlarla kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğimizi, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, adeta bütün dünyaya haykırdı. 

Bizler de devletimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımız’ın bu onurlu haykırışına destek olarak, bizi birbirimize düşürmek isteyenlere fırsat vermeyelim. 
Mübarek Kadir Gecesi ve akabinde yaşayacağımız mübarek Ramazan Bayramı’na huzur ve güven içinde kavuşmak dileğiyle, Ramazan ayının huzur ve bereket getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum, tüm İslam Alemi’nin mübarek Ramazan-ı Şerif’ini en kalbi duygularımla kutluyorum
Etiketler : Hülya Akar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.