GENEL Haber Girişi : 05 Aralık 2022 10:48

AKBABA:ÇAĞDAŞ TOPLUMLARIN MİMARI KADINLARIMIZDIR

AKBABA:ÇAĞDAŞ TOPLUMLARIN MİMARI KADINLARIMIZDIR
DİYARBAKIR/ Siyasetçi Barış Akbaba, ‘5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’ dolayısıyla, yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.
‘Tarih boyunca kurduğumuz Medeniyetlerin harcını yoğuran, Kurtuluş Savaşı’nın görünmez kahramanları olan, istiklalimiz ve istikbalimize yönelik tehditlere karşı ön saflarda mücadele eden kadınlarımız, geleceğimizin inşasında önemli rol oynamaktadır’ diyen  Siyasetçi Barış Akbaba , duygularını şöyle dile getirdi:

Ak parti hükümetleri döneminde kadınlarımız ile ilgili gerçekleştirilen yapısal reformlar, birer devrim niteliğindedir. Bu vesileyle Ak parti genel başkanı ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsında, Ak parti hükümetlerine, teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kuşkusuz bugün kadınlarımızın yaşadığı en büyük sorun, hepimizi derinden üzen kadına yönelik şiddettir. Şiddetin hiçbir türü, insanlık onuruyla bağdaşmazken, kadına yönelik şiddet asla tasvip edilemez. Kadın cinayetlerinin, son bulması için toplumun tüm kesimlerine önemli görevler düşmektedir. Ülkelerin gelişmişlik düzeylerinin bir ölçütü de kadına verilen değer ve gösterilen saygıdır. Sevgi, hoşgörü, fedakârlık timsali, yetiştirdiği evlatlar ve ürettiği değerler ile geleceğimizi şekillendiren kadınlarımız medeni toplum olmanın en önemli göstergesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle fedakârlık ve özverinin timsali olan kadınlarımızın bu müstesna günlerini, en kalbi duygularımla kutlar, Cenab-ı Allah’tan, bütün kadınlarımıza bir ömür boyunca sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.