GÜNDEM Haber Girişi : 08 Mart 2024 20:35

Akkoyun’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Mesajı

Akkoyun’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Mesajı
EFEBEY&NETVİS, TELEKOM ,EFİX ,ÖDEME .HİZMETLERİ AŞ. CRAFT BEDDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, kadınların toplumların mimarı olduğuna vurgu yaptı.

Efrahim Akkoyun Bu özel gün dolayısıyla yazılı bir açıklama yaparak, bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladığını belirten şunları söyledi: ‘Toplumumuzun gelişmesi, ilerlemesi ve aile yapısının sağlam temellere oturması, kadınlarımız ve dolayısıyla annelerimizin çabasıyla oluşmaktadır.


Onların bir ömür boyu bizler için yaptıkları fedakârlıkları düşünürsek, bizim de senede bir gün değil, 365 gün boyunca, onları mutlu etmek için elimizden geleni yapmamız gerekir diye düşünüyorum. Aslında, ne yaparsak yapalım, onların haklarını asla ödeyemeyiz. Kadınlarımız  her türlü övgüyü hak etmektedirler.
O nedenle, bir gün değil, hayatımızdaki her günü onlara adamalı ve onların mutluluğu için çaba sarf etmeliyiz.

Allah Resulü Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V.), her konuda olduğu gibi, bu konuda da insanlığa önderlik etmiş ve yediden yetmişe bütün kadınlara karşı hep güler yüz ve hoş görüyle yaklaşmıştır. Dolayısıyla bu tavır, hepimize örnek teşkil etmelidir. Bu vesileyle, bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü, en halisane duygularımla kutluyor, bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum’.