GENEL Haber Girişi : 16 Ekim 2023 22:17

Akkoyun'dan Taraflara İtidal Çağrısı

Akkoyun'dan Taraflara İtidal Çağrısı


 

Efebey Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun, İsrail hükümetinin Gazze üzerinde gerçekleştirdiği saldırıları sert bir şekilde kınayarak, uluslararası kamuoyunu duyarlı olmaya ve adalet çağrısına destek vermeye çağırdı.

 

 

Efrahim Akkoyun, yaptığı açıklamada, "İsrail hükümetinin Gazze'deki saldırıları insanlık dışı ve kabul edilemez bir seviyeye ulaştı. Masum insanlar, çocuklar ve kadınlar bu saldırılarda hayatlarını kaybediyor, evleri yerle bir ediliyor. Bu vahşetin son bulması için uluslararası toplumun bir araya gelip güçlü bir duruş sergilemesi gerekiyor. Sessiz kalmak, bu zulme ortak olmak anlamına gelir. Bizler insanlık adına susmayacağız, adalet için sesimizi yükselteceğiz" dedi.

 

 

Akkoyun , Maksadını aşan saldırıların, barış ve güvenliği tehdit ettiğini ve bölgedeki insani krizi derinleştirdiğini belirterek, bu duruma son verilmesi için uluslararası camiayı harekete geçmeye çağırdı.

 


Efebey Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun ,amacını aşan sertlikteki müdahalelere yönelik bu sert tepkisi, bölgedeki genç neslin insan haklarına ve barışa olan duyarlılığını yansıtmakta olup, barışçıl çözümler ve adil bir dünya için yapılan çağrıları güçlendirmektedir.