GENEL Haber Girişi : 03 Aralık 2022 12:29

AKKOYUN:‘SEVGİSİZLİK VE EMPATİ EKSİKLİĞİNE DİKKAT’

AKKOYUN:‘SEVGİSİZLİK VE EMPATİ EKSİKLİĞİNE DİKKAT’
D.BAKIR/ ’3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Efebey Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun, herkesin bir engelli adayı olduğuna dikkati çekti.
Efrahim Akkoyun, mesajında duygularını şöyle dile getirdi: 

’3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren, toplumsal ve sosyal hayatta birlik ve beraberlik içinde eşit bir şekilde yaşamanın önemini bize hatırlatan bir hafta olması nedeniyle çok anlamlıdır. 

Bizim en büyük engelimizin sevgisizlik ve cehalet olduğunu ve toplum olarak böylesi hayati konulara özen göstererek, daha ilkokul çağlarından, çocuklarımıza bu müspet duyguları aşılamalıyız diye düşünüyorum. Engelli kardeşlerimize sevgi ve ilginin yanı sıra, özellikle Eğitim konusunda bütün kişi ve kuruluşların üzerlerine düşen görevi yerine getirmeleri, onların özellikle özel sektörde istihdam edilmeleri yönünde çaba harcamak, hepimizin önem vermesi gereken konuların başında gelmektedir. 

Bu duygu ve düşüncelerle, özellikle bir Eğitimci olarak, tüm engelli kardeşlerimizin, bu özel günlerini en halisane duygularımla kutluyor, kendilerine ve ailelerine bir ömür boyu, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.’
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.