GÜNDEM Haber Girişi : 10 Mart 2024 23:01

Aksu’dan Mübarek Ramazan Mesajı

Aksu’dan Mübarek Ramazan Mesajı
D.BAKIR/ Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Avukat Dr.Murat Aksu‘, kutlu bir zaman dilimine dahi kavuşmanın, tarifsiz mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Açıklamalarda bulunan Avukat Dr.Murat Aksu , duygularını şöyle dile getirdi: ‘Mübarek Ramazan Ayı, bereketiyle gelir. Ramazan ayı yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmaların en mükemmel örneklerinin yaşandığı, mukaddes bir dönemdir.

 

Yüce Rabbim, içinde bulunduğumuz kutlu Ramazan ayı ve bu ayda idrak edeceğimiz Kadir Gecesi hürmetine, başta vatanımız ve İslam Âlemi olmak üzere, bütün dünya insanlarının, bulaşıcı salgın hastalıklar, savaşlar ve zulümlerden kurtulmalarını nasip eylesin.

Dualarımızda yalvaracağız hep beraber, Yüce Mevlamız’a. Yeniden mutlu, huzurlu, sağlıklı günlere kavuşabilmek için. Kadir Gecesi ve Bayram Namazında saf tutarak, hep beraber, O’na secdeye kapanıp, dualar edecek ve yakaracağız. Toplumsal ve insani dayanışmanın en üst düzeye çıktığı On Bir Ayın Sultanı bu kutlu Ay, dargınlıklar, kırgınlıkların sona erdirilmesi, gönüllerin birleşmesi açısından bulunmaz bir fırsattır aynı zamanda.
Dünyada yaşanan bütün sıkıntıların sona ermesi dileklerimle, Mübarek Ramazan Ayını en halisane duygularımla kutlar, bu müstesna günlerin, halkımıza ve bütün İslam dünyasına, sağlık, mutluluk, huzur ve esenlikler dolu günler getirmesini, Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.