GÜNDEM Haber Girişi : 30 Aralık 2023 19:34

Aksu’dan Yeni Yıl Mesajı

Aksu’dan Yeni Yıl Mesajı
İSTANBUL/ Türkiye Milli paralimpik Komitesi Başkanı Avukat Dr. Murat Aksu,yeni yıl dolayısıyla, yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

Türkiye Milli paralimpik Komitesi Başkanı Avukat Dr. Murat Aksu,yaptığı yazılı açıklamada, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. Yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. 2023 yılını, acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken, içimizdeki büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz.

2024 yılında, ilimizin sahip olduğu bütün değerleri kullanarak yapacağımız projelerle, Diyarbakır İlimizin her yönüyle marka kent haline gelmesi, en önemli hedefimiz olmalıdır. Bu konuda, tüm kuruluşlar ve sivil toplum örgütleri ile İlimizin bütün olarak kararlı bir irade oluşturması, hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır. Her yeni yılla birlikte umutların tazelenip iyimser beklentiler artarak, daha gelişmiş ve müreffeh bir Türkiye’de yaşamak hepimizin ortak dileğidir.

2024 yılının da Türk milletine, İslam dünyasına ve bütün insanlığa güzellikler getirmesini diliyor. Selam, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum. Gelecek günlerin sizlere sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini yüce Allah'tan niyaz ederim. Yeni yılımız kutlu olsun.