GENEL Haber Girişi : 11 Nisan 2020 22:08

AKYOL: HEPİMİZE ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR

AKYOL: HEPİMİZE ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR
ZANA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bedirhan Akyol, iki günlük sokağa çıkma yasağının yanı sıra, temizlik ve hijyene dikkat etmemiz gerektiğini belirterek, uyarıcı açıklamalar yaptı.
ZANA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bedirhan Akyol, mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘Diyarbakır İlimizin yanı sıra 31 ilimizde uygulanacak sokağa çıkma yasağında, fırın, eczane, market gibi vatandaşlarımızın acil ya da temel ihtiyaçlarının karşılanacağı işletmeler faaliyetlerine devam edecekler. Dolayısıyla, bu vilayetlerimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağına paniğe kapılmadan uymaları başta kendileri ve aileleri olmak üzere, toplumumuzun genel sağlığını ilgilendiren bir konu. Bu nedenle, evde kal çağrısına uyarak, fırın ve market alış verişlerimizde, paniğe kapılmadan, sosyal mesafe ve temas konularına hassasiyet gösterelim. 

Hiç istemeden, kendimizin ve çevremizdekilerin sağlığını tehlikeye atabiliriz. Unutmamak gerekir ki, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs bulaşıcı salgın hastalık (KOVİD-19) tehlikesi, geçmek bir yana, giderek daha etkisini artırmaktadır. Bu kapsamda, acılarımıza yeni acılar eklenmemesi için, her birimize önemli görevler düşmekte. Mutlak surette, bireysel ve çevresel temizlik ve dezenfekteye hassasiyetle riayet edip, dışarı çıkmamız gerektiğinde ise, sosyal mesafeye ve temasa dikkat etmemiş gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle, vatandaşlarımızın evlerinde kalmalarını rica ediyor, kadirşinas halkımızı, sevgi ve saygıyla selamlıyorum’.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.