GENEL Haber Girişi : 26 Eylül 2018 16:36

Alaattin Parlak' Bölge Koordinatörlüğü görevi

Alaattin Parlak' Bölge Koordinatörlüğü görevi
AK Parti'de uzun yıllar boyunca siyaset yapan ve son olarak AK Parti'nin MYK kurulu yedek üyesi görevini yürüten başarılı siyasetçi Alaattin Parlak, "Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Kordinatörlüğü" görevine getirildi.
Yaptığı başarılı siyasetle adından söz ettiren AK Parti Merkez Yürütme Kurulu üyesi Alaattin Parlak, Cumhurbaşkanı ve Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, AK Parti'nin Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koorinatörlüğü görevine getirildi.


Diyarbakır başta olmak üzere bölgede sevinçle karşılanan bu karar sosyal medyada da çok ses getirdi. Alaattin Parlak tarafından sosyal medya hesabından yapılan "Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü" görevini bizlere layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir ve Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Metin Bulut beye teşekkür ederim. Çıktığımız bu yolda Rabbim hayırlı hizmetler nasip etsin. Rabbim ayaklarımızı sabit, dostlarımızı sadık kılsın" açıklaması binlerce kişi tarafından beğeni ve paylaşım yağmuruna tutuldu. 




Parlak kimdir? 
2010 yılında Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı, 2011 yılında ise HAS Parti Diyarbakır İl başkanlığı görevinde bulunan Parlak, Numan Kurtulmuş'un AK Parti'ye geçişinden itibaren, kendisi de AK Parti saflarına katılmıştı. 2011 tarihinden itibaren Diyarbakır'da AK Parti'nin bir çok kademesinde görev yapan ve bir önceki yerel seçimlerde Bağlar İlçesi Belediye Başkan adayı olarak seçimlere giren Parlak, Milletvekili aday adaylığı ile AK Parti İl başkanlığı adayları arasında tercih edilen ilk isimlerden olmuştu. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.