GÜNDEM Haber Girişi : 18 Mart 2024 17:11

Ali Rıza Fırat, AK Parti Sur adayı Dilek'in seçim bürosunu ziyaret etti

Ali Rıza Fırat, AK Parti Sur adayı Dilek'in seçim bürosunu ziyaret etti
AK Parti Kayapınar Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Fırat, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Sur Belediye Başkan Adayı Mehmet Dilek’in seçim bürosunu ziyaret etti. "Gerçek Belediyecilik" sloganıyla seçim kampanyasını sürdüren Fırat, ziyaretinde Mehmet D

Kayapınar İlçesi’nde hızlı bir seçim kampanyası yürüten Ali Rıza Fırat, seçim sürecinde hiçbir sokağı ve mahalleyi atlamadan vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu çerçevede, AK Parti Sur Belediye Başkan Adayı Mehmet Dilek’in seçim bürosunu ziyaret eden Fırat, Dilek’e seçim sürecinde desteklerini ifade etti.


Fırat, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, “Gerçek Belediyecilik” vizyonuyla halka hizmet etmeyi hedeflediklerini ve bu doğrultuda projelerini hayata geçireceklerini belirtti. İki ilçenin birlikte hareket ederek Diyarbakır’a daha iyi hizmet etme gayreti içinde olacaklarını vurguladı.


AK Parti Sur Belediye Başkan Adayı Mehmet Dilek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ali Rıza Fırat’a teşekkür etti ve seçim çalışmalarında başarılar diledi.