GENEL Haber Girişi : 01 Mayıs 2021 15:33

‘ALINTERİ VE EMEĞİN BAYRAMI KUTLU OLSUN’

‘ALINTERİ VE EMEĞİN BAYRAMI KUTLU OLSUN’
İş adamı Şeyhmus Kaval ,1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
‘Aziz Diyarbakırlı kardeşlerim ve tüm Emekçilerin bu özel günlerini kutluyor ve her daim sorunlarında yanlarında olarak, elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizi özellikle belirtmek istiyorum’ diyen  

İş adamı Şeyhmus Kaval  , mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘Alın teri ile geçimini temin eden, emeği ile milli gelirmize katkı sağlayan fedakâr ve cefakâr tüm emekçi kardeşlerimizin Emek ve Dayanışma Günü’nü en samimi duygularımla kutluyorum.

Rabbim’den diliyor ve niyaz ediyoruz ki, içinde bulunduğumuz güç ekonomik koşullar ve bulaşıcı hastalıkların sona ererek, hepimizi bu cendereden kurtarmasıdır.

Bizler, insanlara insan olduğu için çıkar beklemeden kıymet veren, emek ve alın terine özel bir saygı duyan ve alın terini kutsal gören, birlik ve dayanışma ruhunu asırlardır yaşata gelmiş ve köklü ve kadim bir toplumuz. Bu vesileyle İşçilerimizde, Emekçilerimiz ve İşverenlerimiz de kardeşimizdir, toplumumuzu oluşturan katmanlardandır ve başımızın üstünde yerleri vardır.


Alın teri ve Emeğin karşılığı, elbette ki zamanında ve tam olarak ödenmelidir. Aksi halde ‘Kul Hakkı’ yenilmiş olur. Bu husus, Yüce Rabbim’izin büyük günahlardan saydığı ve kaçınmamız gerektiği konusunda bizleri uyardığı hayati konulardan biridir. Yüce Dinimiz İslam’da, Emek ve Alın teri konularının altı çizilmekte ve bu konuya hassasiyet gösterilmesi özellikle vurgulanmaktadır.



Yüce Rabbim’den niyaz ediyor, bu duygu ve düşünceler ışığında, bütün vatandaşlarımızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.