GENEL Haber Girişi : 17 Şubat 2023 21:57

ALLAH’IN KUDRETİNİ ANLATAN, MUAZZAM BİR YOLCULUK

ALLAH’IN KUDRETİNİ ANLATAN, MUAZZAM BİR YOLCULUK
D.BAKIR/ Kadayıfçı Sıtkı Altunbay, Miraç Kandili dolayısıyla, yayınladığı mesajında, duygu yüklü ifadelere yer verdi.
‘Bu gece, Peygamber Efendimizin Mescidi Haram’dan Mescidi Aksa’ya, oradan da semaya yükseldiği Miraç Gecesini idrak ediyoruz’ diyen   Kadayıfçı Sıtkı Altunbay  duygularını şöyle dile getirdi:
 ‘İçinde birçok hikmeti barındıran Miraç Kandili, Cenab-ı Allah’ın sınırsız ve sonsuz Kudreti ile, bütün kâinata hitap eden Emirlerini ihtiva eden Ayetlerinin, Sevgili Peygamberimize gösterildiği derinlikli, mucizevî, hikmetler ve lütuflarla yüklü yolculuğu ifade etmektedir.
Miraç, bütün olumsuzluklara ve zorluklara rağmen Tevhid, İbadet, Sabır ve istikamet üzere sebat ederek inandığı gibi yaşayanların asla yalnız ve yardımsız kalmayacağını gösteren kutlu bir armağandır.

Halkımızın Miraç Kandili’ni en kalbi duygularımla kutluyor, bu mübarek gecenin, vatanımız ve İslam dünyası başta olmak üzere, insanlık âleminin içinde bulunduğu bütün sıkıntılardan kurtuluş ve hidayetine vesile olmasını, Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.