GENEL Haber Girişi : 08 Mart 2019 01:20

Anadolu Selçuklu Ocakları Diyarbakır İl Başkanlığı Cumartesi açılıyor

Anadolu Selçuklu Ocakları Diyarbakır İl Başkanlığı Cumartesi açılıyor
Anadolu Selçuklu Ocakları Diyarbakır İl Başkanlığına Gökhan Yıldızhan getirildi.
Başkan Yıldızhan, Anadolu Selçuklu Ocakları Diyarbakır İl Başkanlığının 9 Mart 2019 Cumartesi günü düzenleyecekleri açılış töreni ile halka açacak. 
Anadolu Selçuklu Ocakları Diyarbakır İl Başkanlığı 9 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek olan tören ile Diyarbakır’da faaliyetlerine başlayacak. Diyarbakır İl Başkanlığını Gökhan Yıldızhan’ın yürütecek olan Anadolu Selçuklu Ocakları, Elazığ Bulvarı Karakoç Plaza Kat: 4 No: 48 Adliye Yanı Yenişehir Diyarbakır adresinde faaliyet gösterecek. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Anadolu Selçuklu Ocakları Diyarbakır İl Başkanı Gökhan Yıldızhan, “Allah’ın izni ile evliyalar ve insanlık şehrine hizmet için bu Anadolu Selçuklu Ocakları İl başkanlık görevini aldık. Cumartesi günü kısmet olursa açılışımız var. Açılışımıza tüm halkımız davetlidir. Biz bir aileyiz kapımıza  kim gelirse gelsin kapımız herkese ardına kadar açıktır. Dini, dili, ırkı ne olursa olsun ayırım bizde olmaz ve hiçbir zamanda olmayacaktır. 



İnsan insandır, insana insanca davranmak bizim için onurdur. Bu güzel ilimiz Diyarbakırımıza hizmet etmek bizler için onurdur. Amacımız hizmettir fakirin, fukaranın ve kimsesizin sesi olacağız. Bize bu görevi layık gören Anadolu Selçuklu Ocakları Genel Başkanımız değerli insan Ayetullah Geçen beyefendiyede bize bu şerefli görevi verdiğinden dolayı sonsuz teşekkür ederiz. Cumartesi günü kendileri Diyarbakır’a teşrif edip açılışı da kendilerini yapacaktır” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.