GENEL Haber Girişi : 29 Ağustos 2020 06:50

ARNE ÖZEL GÜVENLİK FİRMASINDAN 6. YILINA ÖZEL FİYATLAR

ARNE ÖZEL GÜVENLİK FİRMASINDAN 6. YILINA ÖZEL FİYATLAR
D.BAKIR- Sektörünün öncü kuruluşlarından ARNE Özel Güvenlik ve Temizlik Firması, kaliteli ve profesyonel hizmetlerini, hizmete girişinin 6. Yılında, son derece özel fiyatlar sunmaya devam ediyor.


ARNE Özel Güvenlik ve Temizlik Firması, Diyarbakır'da, sitelerin yanı sıra, resmi kurum ve kuruluşlara yönelik olarak, geniş bir yelpazede hizmetlerini sürdürüyor.

Sektörünün yıldız firmalarından ARNE Özel Güvenlik ve Temizlik Firması, deneyimli kadrolarıyla, bugüne kadar sunduğu tüm hizmetlerinde, profesyonel hizmet anlayışıyla hareket ederek, tam not aldı.

Diyarbakır genelinde, profesyonel hizmet anlayışıyla, sitelere özel güvenlik, kapıcılık hizmetleriyle, kurumsal firmaların temizlik işlerini deneyimli kadrosuyla sunan ARNE Özel Güvenlik Temizlik, hizmete girişinin 6. Yılı dolayısıyla, özel bir kampanya hazırladı.

Açıklamalarda bulunan ARNE Özel Güvenlik Firması Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Felat Güler, şunları söyledi:


‘Özel Güvenlik, Kapıcılık Hizmetleri, İnşaat Sonrası Temizlik, Banka, Okul, Hastane gibi kurumların temizlik hizmetleri, Ofis ve Büro Temizliği, Dış Cephe Temizliği, Ev Temizliği, Güvenlik Hizmetleri ve İlaçlama Hizmetleri gibi, geniş bir yelpazede yıllardan bu yana hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.


Bizim için esas olan, müşterilerimiz, çalışanlarımız ve tedarikçi firmaların memnuniyetidir. Yıllardır, profesyonel ekibimiz ile işimizi en üst düzeyde yapıyoruz. Tüm ekibimizle, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, anahtar teslimi işler sunmaya devam ediyoruz.



MİNİMUM MALİYET, MAKSİMUM HİZMET

Olabildiğince minimum maliyetle, maksimum hizmetler sunarken, müşterilerimiz temizlik, güvenlik gibi işlerle ilgilenmelerine gerek kalmaksızın, tamamıyla kendi işlerine yoğunlaşıyorlar.

İş Güvenliği Sertifikası ve Sosyal Güvencesi olan çalışanlarımızla, sektörümüzdeki teknolojik gelişmeleri ve çağın gerektirdiği yenilikleri bünyemize katarken, zaman zaman personellerimizi gelişen şartlara göre eğiterek, sürekli bir bilgi tazelenmesi ve yenilenme sağlıyoruz.

‘Evinizin ve İş yerinizin zahmeti bizim, keyfi sizin olsun’ düsturuyla, tüm projelerimizden alnımızın akıyla çıkarak, bugünlere gelmenin haklı gururunu yaşamaktayız’.

ARNE Özel Güvenlik Firması olarak, yedi gün yirmi dört saat hizmet sunacak şekilde bir hizmet zinciri oluşturduklarını belirten Felat Güler, şöyle devam etti:


‘6. Yılımıza girerken, son derece kapsamlı ve ekonomik hizmet paketlerimizle, talep eden tüm firmalara kaliteli ve profesyonel hizmet sunmaya hazırız.


Ayrıca, kamera, bariyer, teknik servis gibi konularda da, sektöründe uzman personellerimizce, kurulum, eğitim ve teknik destek sağlamaya devam etmekteyiz. Talep eden kurum ve kuruluşlar, 0 532 288 43 57 kurumsal telefonumuzu arayarak, daha detaylı bilgi alabilirler’.


HABER:YILMAZ ACU

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.