GENEL Haber Girişi : 12 Eylül 2018 00:07

Atik ailesinden başkentte renkli düğün

Atik ailesinden başkentte renkli düğün
Diyarbakır’ın ve Ankara’nın tanınmış ailelerinden Atik ve Özdemir ailelerinin çocukları Halil İbrahim Atik ve Nazlı Ece Özdemir için geçtiğimiz gün Diyarbakır'da düzenlenen kına gecesinin ardından dünde Ankara'da düğün gecesi düzenlendi.

Görkemli geçen düğün gecesine iş dünyasından, siyaset dünyasına bir çok davetli katıldı. Tanınmış ses sanatçılarının birbirinden güzel Kürtçe ve Türkçe türküleriyle misafirlerin coştuğu Düğünde dolar yerine Türk paraları havalarda uçuşurken çok sayıda çelenk gönderildi.



 

Hasenen Aşireti Lideri Diyarbakır eski milletvekili Nurettin Atik'in oğlu,Avukat Erdal Atik’in yeğeni  TÜSİAD Tarımsal Sanayi İş Adamları Birlik Başkanı (DTSİAD) Başkanı Mehmet Atik'in biricik evladı Halil İbrahim için geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da gerçekleştirdiği kına gecesinin ardından düğünde Ankara Jw Marriot otelde gerçekleştirdi.

 


 Renkli görüntülere sahne olan ve katılımın hayli yüksek olduğu düğüne Eski İçişleri Bakanları Abdulkadir Aksu ve Necati Çetinkaya,Eski Başbakan Yardımcısı ve Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek,Eski Bakan ve İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Salim Ensarioğlu, Eski tarım bakanı Kudbettin Arzu,




Ak Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Ak parti Bitlis milletvekili Cemal Taşar,eski milletvekilleri Mesut Değer, Zülfikar İzol, Ali İhsan Merdanoğlu,Necati Yöndar,Nezir Nasıroğlu ve Abdulsamet Turgut, eski Siverek belediye başkanı Hasan Çelebi, eski Diyarbakır belediye başkanı Ahmet Bilgin, 




Maraş borsa başkanı Ahmet Duran Balsu,eski Diyarbakırspor Başkanı İşadamı Mücahit Can,",Diyarbakır İŞ-KUR İl Müdürü İsmail Koç, Ofis-Sen Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Veysi Yılmaz, İşadamı Hacı İhsan Aydın,




aşiret önderlerinden işadamı Şeyh Mahmut Yavuz,aşiret önderlerinden şeyh Serdar Cengiz ve Hüseyin Cengiz gibi isimlerin yanı sıra Mardin, Bingöl, Siirt, Şanlıurfa, Batman gibi bölge milletvekilleri ile siyaset, sanat, iş ve basın camiasından daha adını sayamadığımız geniş katılım oldu.




Birbirinden lezzetli yemeklerin ikram edildiği düğün töreninde kıyılan nikahın ardından nikah defteri gelin ve damada verilmek üzere eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu'ya taktim edildi, Aksu ise damadın öğretmenine nikah defterini vererek kendisinin gelin ve damada nikah taktim etmesini istedi ve damadın öğretmeni ile Eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu gelin ve damada mutluluklar diledi. 



Yaklaşık Bin ikiyüz davetlinin katıldığı düğünde gelin ve damadın sahneye çıktığı sırada davetliler ayakta dakikalarca alkışlarken, düğünde adeta para yağmuru yaşandı. 



Birbirinden lezzetli yemeklerin ikram edildiği gecede yerel sanatçılar Kürtçe ve Türkçe seslendirdikleri parçalar ile davetlileri coşturdu.Konuklar ise, şarkılar eşliğinde halaylar çekerek doyasıya eğlendi. Düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. 



Düğünde bir konuşma yapan Eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, gelin ve damada ömür boyu mutluluklar dileyerek, "Böyle bir düğünde bulunmam beni mutlu etmiştir. Allah sizleri mesut ve bahtiyar etsin. 




Değerli gelin ve damat kardeşim sevgi, sabır, sadakat ve saygıya dikkat etmelisiniz" diyerek gelin ve damada sonsuz mutluluklar diledi. 

Davetlilerle birebir ilgilenen damadın babası Mehmet Atik, “Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan düğünümüze gelerek bizleri onurlandıran Tüm eş, dost ve akrabalarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.


 Bu mutlu günümüzde düğünümüze uzak yerlerden gelerek mutluluğumuza ortak olmanız bizleri çok mutlu etmiştir.

 Allah hepinizden razı olsun iyi ki varsınız darısı evlenemeyen gençlerimizin başına İnşallah” diye konuştu.

 

 




ÖZEL HABER.YILMAZ ACU



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.