ASAYİŞ Haber Girişi : 07 Kasım 2018 00:39

Atilla'dan SİDER'e nezaket ziyareti

Atilla'dan SİDER'e nezaket ziyareti
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Sur İşadamları ve Toptancıları Derneği'ne nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Sur'un ablası olarak bilinen Sur İşadamları ve Toptancıları Derneği başkanı Şükran Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri hazı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi olarak Sur esnafına katkıda bulunulacak konularda üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade eden Başkan Cumali Atilla, "Her zaman biz halkımızın ve esnafımızın yanındayız" dedi. 


Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde oluşturulan Sur İş Adamları ve Toptancıları Derneği Başkanlığı görevinde başarılı bir süreç geçiren ve Sur'un ablası olarak adlandırılan Şükran Yılmaz'a Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla nezaket ziyaretinde bulundu. Sur esnafının sorunlarının konuşulduğu ziyarette Şükran Yılmaz’a başarılar dileyen Başkan Atilla, "Bizler Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman halkımızın ve esnafımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz. Özellikle Sur esnafımıza elimizden geldiğince destekte bulunuyoruz.





Onlarla bir arada olmak için çaba sarf ediyoruz. Bu vesileyle Sur İş Adamları ve Toptancıları Derneğini ve onun değerli başkanı Şükran Yılmaz ve yönetim kurulunu ziyaret ettik. Sur esnafının sorunlarını konuştuk ve fikir alışverişinde bulunduk. Her zaman biz halkımızın ve esnafımızın yanındayız. Önemli olan vatandaşa hizmet, onların mutluluğu" dedi. 





Ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı Cumalli Atilla'ya teşekkürlerini sunan Sur İş Adamları ve Toptancıları Derneği Genel Başkanı Şükran Yılmaz da, "Arkadaşlarımızla Sur ilçemize hizmet vermek adına en iyi şekilde çalışıyoruz. Bu çalışmalarımıza sizin de vereceğiniz katkılar bizler için önemli.





Sur'da zaten kurulu bir sistem var. Biz bunun üzerine ne ilave edebiliriz, neler katabiliriz, ilçemizi ve esnafımızı daha verimli hale nasıl getirebiliriz bunların peşindeyiz. Bu konuda da zaten değerli başkanımız her zaman olduğu gibi yine Sur esnafına her türlü desteği vereceğini söyledi. Ziyaretinizden dolayı kendisine teşekkür ederiz" diye konuştu. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.