GENEL Haber Girişi : 17 Mart 2022 15:02

Atlı’dan Berat Kandili Kutlama Mesajı

Atlı’dan Berat Kandili Kutlama Mesajı
Şenpiliç Diyarbakır Temsilciliği Özatlı Gıda Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Fesih Atlı bu akşam idrak edeceğimiz mübarek Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.


Berat Kandili Kutlama Mesajı Mesajında, bütün insanlık aleminin Berat Kandili’ni kutlayan Fesih Atlı ,  şu görüşleri dile getirdi:‘Rahmet, bereket ve mağfiretin müjdecisi Berat Kandili’nin ülkemiz başta olmak üzere, İslam Alemine ve bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur dolu günleri beraberinde getirmesini, yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
 
Bu geceyi en güzel şekilde değerlendirerek, Kur’an-ı Kerim okuyalım, okuyanları huşu içinde dinleyelim, uygun mekânlarda Kur’an ziyafetleri verelim.


Kelamullah’a olan sevgi, saygı, muhabbet ve sonsuz bağlılık duygularımızı her dem taze tutalım ve giderek de kuvvetlendirelim.
Alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’e (S.A.S.) salâtlar ve selâmlar getirelim, kendisinin şefaatini ümit edelim. Ümmet-i Muhammed olmanın şuurunu bir kez daha
tazeleyerek, geleceğe umutla bakalım.

 
Cenab-ı Allah’a tefekkürde bulunarak “Ben kimim, nereden geldim, nereye gidiyorum. Allah’ın benden emerleri nelerdir” gibi son derece hayati konular başta olmak üzere bütün meselelerde derin düşüncelere girelim, istişarelerde bulunalım.
Sahabe, ulema ve evliyaların türbelerini ziyaret ederek, manevî iklimlerinde, Cenab-ı Hakk’a niyazlarda bulunalım.
Küs ve dargın olanlar unutmasınlar ki, bu görüp görebileceğimiz son kandil olabilir. Bu nedenle hiç vakit kaybeden, gönüller alınmalı, kederli yüzler güldürülmeli, kırgın kalpler Muhammedi güller hediye edilerek kazanılmalıdır.


Günahlarımıza samimi olarak tövbe ve istiğfar edip, idrak ettiğimiz bu mukaddes geceyi, belki de hayatımızın son fırsatı olarak değerlendirip, nedamette bulunalım.
Yakın veya uzak bütün akrabalarımızı, dostlarımızı, arkadaşlarımızı arayarak vefa ve kadirşinaslığın gereklerini yerine getirelim. Yoksul, kimsesiz, öksüz, yetim, hasta, engelli ve yaşlılarımızı ziyaret edip, sevgi, şefkat, hürmet, hediye ve sadakalarla mutlu edilmeli. Vefat etmiş yakınlarımızın, dostlarımızın ve büyüklerimizin kabirlerini ziyaret edelim.


İman kardeşliğine dair Cenab-ı Allah’ın bütün buyruklarını yerine getirelim ki, bu gecenin feyzinden, rahmetinden ve bereketinden fazlasıyla istifade edelim.
Bu duygu ve düşüncelerle başta ülkemiz ve İslam Alemi olmak üzere, bütün dünya insanlarının mübarek Berat Kandili’ni en halisane duygularımla kutluyorum.
Yüce Rabbim’e dualarda buluşmak dileğiyle, bir ömür boyu, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.