GENEL Haber Girişi : 20 Ekim 2018 11:36

Av. Elhakan: Cumhurbaşkanınımızı heyecanla bekliyoruz

Av. Elhakan: Cumhurbaşkanınımızı heyecanla bekliyoruz
Diyarbakır'ın tanınmış avukatlarından Süleyman Elhakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kabine üyelerinin Diyarbakır'a gelecek olmasını sabırsızlıkla beklediklerini belirterek, tüm eş dost ve akrabalarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamaya davet et
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonunda kabine üyeleriyle beraber Diyarbakır’a çıkarma yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet Diyarbakır Valiliği tarafından yapılacak olan ve kentin bir çok yerinde düzenlenecek Gençlik Festivaline katılmak için hafta sonunu Diyarbakır'da geçirecek. 





Diyarbakır'da seçimlerden sonra ilk kez gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan heyecanı yaşanırken, Diyarbakırlıları da mutluluk sardı. Vatandaşlar, STK'lar ve iş çevresi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişinden mutluluk duyarken, Diyarbakır'ın tanınmış avukatlarından Süleyman Elhakan'da eş, dost ve tüm akrabalarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamaya davet etti. 




Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan, Elhakan, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'a gelişi bizleri ziyadesiyle mutlu etti ve heyecanlandırdı. Biz her daim Cumhurbaşkanımızın yanında yer aldık ve almaya devam edeceğiz. 





Cumhurbaşkanımız Diyarbakır'a çok kıymet veriyor, Diyarbakır sayesinde güzelleşiyor ve her geçen gün biraz daha kalkınıyor. Cumhurbaşkanımız sayesinde yatırımların ardı arkası kesilmiyor bizde bu vesileyle kendisini yalnız bırakmıyoruz. Ben buradan da eş, dost ve akrabalarım ve tüm Diyarbakır halkına seslenmek istiyorum. Cumhurbaşkanımızı karşılamaya gidelim, onu Diyarbakır halkı olarak nasıl bağrımıza bastığımızı gösterelim" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.