GÜNDEM Haber Girişi : 03 Aralık 2023 00:05

Avşar’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’Mesajı

Avşar’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’Mesajı
D.BAKIR/ İşadamı Veysi Avşar , ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla yayınladığı mesajda, engellilerin sorunlarına karşı hassasiyet vurgusu yaptı. Veysi Avşar, mesajında duygularını şöyle dile getirdi:

‘Engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak ve hayat standartlarını yükseltmek amacıyla Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık günü, engelli kardeşlerimizin sesini duyurduğu özel bir gündür.

Engellilik, sosyal yönleriyle her birimizi yakından ilgilendiren, olumsuz etkilerini en aza indirgemek için herkesin katkısına, duyarlılığına ve ortak çabasına ihtiyaç hissedilen toplumsal bir husustur. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” şuuruyla hareket eden sosyal devlet anlayışına sahip olarak engelli vatandaşlarımızın umutlarını yitirmeden mutlu ve huzurlu yaşam sürmeleri için çaba sarf edip çözümler üretmek en önemli sorumluluklarımızın başında gelmektedir. 
Bu duygu ve düşüncelerle, Cenab-ı Allah’tan, bütün engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle beraber mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyoruz’.

Etiketler : Veysi Avşar