GENEL Haber Girişi : 17 Ocak 2020 20:37

AVŞAR’DAN ENGELLİ ÇOCUKLARI SEVİNDİREN YARDIM

AVŞAR’DAN ENGELLİ ÇOCUKLARI SEVİNDİREN YARDIM
D.BAKIR- Diyarbekirspor Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar’dan, gerçekleştirdiği bir yardım çalışmasıyla, herkesi duygulandırdı.
Elif Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Eğitim gören engelli öğrencilerin yanı sıra Diyarbakır’da muhtelif okullarda öğrenim gören yaklaşık beş yüz çocuğa, içinde çikolata, meyve suyu, çubuk kraker, bisküvi, sakız, gofret olan hediye paketi dağıtılmasını sağlayan Veysi Avşar’ın bu yardımı, takdirle karşılandı.
Yaklaşık kırk yıldır Diyarbakır ve Bölge genelinde ekonomik durumları elverişli olmayan ailelere yönelik yaptığı çok yönlü yardımlarla, vatandaşların ‘Derman Baba’ ünvanıyla andığı hayırsever Yılmaz Acu’nun girişimleriyle sağlanan bu yardım, çocukları bir hayli mutlu etti.




Kayapınar Diclekent Villalarında bulunan Elif Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yasemin Timur, organizasyonun takdire şayan olduğunu belirterek, ‘Okulumuzda eğitim gören çocuklarımız için tatlı bir sürpriz oldu. Karne günü olması dolayısıyla, çifte mutluluk yaşadılar.



Okulumuzda down sendromlu, bedensel ve işitme engelli ve otizm tedavisi gören çocuklarımız var. Emin olun, mutlulukları görülmeye değerdi. Özellikle böyle hatırlanmak, çocuklarımızı da bizi de çok duygulandırdı.
Hayırsever İş adamı sayın Veysi Avşar ve Derman Baba Yılmaz Acu’ya teşekkür ederiz. Böylesi güzelliklerle çocuklarımız ve ailelerin sevindirilmesi, hepimizi duygulandırıyor. Bazen tatlı bir söz ve bir gülümseme bile, çocuklarımızı çok mutlu ediyor’.



İKİNCİ DURAK MERKEZ BAĞLAR İLÇESİ OLDU

Veysi Avşar’ın temin ettiği hediye paketlerini Elif Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Eğitim gören çocuklara dağıtan Derman Baba Yılmaz Acu’nun ikinci durağı Bağlar İlçesi oldu. Yılmaz Acu, ekonomik durumu elverişli olmayan çocukların okuduğu Bağlar’daki okullarda, hediye paketlerini dağıttı. Adeta karne hediyesi aldıklarını belirten çocukların, gözlerindeki mutluluk, görülmeye değerdi. Daha önce de muhtelif dernek, kurum ve kuruluşlarla beraber, yardım çalışmaları organize eden Yılmaz Acu, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Veysi Avşar bey, senelerdir tanıdığım hayırsever bir İş adamı.

 Kendisine

böylesi bir yardım teklifi götürdüğümde, hemen kabul ederek, organizasyonu yapmamı istedi. Bu vesileyle, tüm kurum ve kuruluşların yöneticileri ve İş insanlarına seslenmek istiyorum. Ekonomik durumu elverişli olmayan aileler ve çocuklarına destek olalım. Özellikle Kış mevsiminde okula gidip gelirken zorluk çeken çocuklarımız var. Onlara kışlık giyecekler temin edip, o minik gönülleri sevindirelim, ailelerin de hayır dualarını alalım. Unutmayalım ki, bu çocuklar bizim çocuklarımız’.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.