GENEL Haber Girişi : 09 Aralık 2018 22:06

Avukat Cevdet Nasıranlı Kayapınar Belediyesi'ne aday adayı

Avukat Cevdet Nasıranlı Kayapınar Belediyesi'ne aday adayı
31 Mart 2019'da gerçekleşecek yerel seçimlere kısa bir zaman kala aday adaylarında nefesler tutuldu. Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bir çok aday adayı arasında en dikkat çeken isim olan başarılı genç avukat Cevdet Nasıranlı oldu.
Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediyesi'nden aday adayı olan Cevdet Nasıranlı, 2014 yılında yapılan yasal düzenlemede uyuşturucu, tefecilik, çocuklara yönelik cinsel istismar ve hırsızlık konularındaki yasal boşlukların düzenlemesi konusunda rapor hazırlayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunarak bu konuda düzenlemeler yapıldı. 


Diyarbakır'da tanınmış bir avukat olan ve 10 yıldır başarılı davalara imza atan Avukat Cevdet Nasıranlı'nın adaylığı sevinçle karşılanırken, vatandaşlar arasında adaylığına sıcak bakılıyor. Bir çok adayın adaylık için yarıştığı Kayapınar'da iddialı adaylar arasında yerini alan Avukat Cevdet Nasıranlı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da yakın markajında olan bir isim olarak avantajını koruyor. 




Avukat Cevdet Nasıranlı kimdir? 

1980 Diyarbakır doğumlu olup İlkokul ortaokul ve liseyi Diyarbakır’da okuyup üniversiteyi de Yakın Doğu Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra tekrar Diyarbakır'a yerleşen Avukat Cevdet Nasıranlı yaklaşık on yıldır Diyarbakır’da avukatlık yapmakta.



Nasıranlı Avukatlığının yanı sıra AK Parti teşkilatlarında çeşitli görevler almış bir çok STK'da kuruculuk, yönetim ve üyelik faaliyetlerinde bulunmuştur. Şu anda da halen aktif olarak ASKON Diyarbakır Şube başkanlığını yapan Avukat Cevdet Nasıranlı, özellikle başta bu toplumda büyük yaralar açmış uyuşturucu noktasında ciddi çalışmalar olmuş ve bunun yanında ekonomik anlamda girdapların aşılması için sürekli çözüm önerilerinde bulunmuş aktif bir kişiliktir.  
 


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.