GENEL Haber Girişi : 21 Ekim 2018 15:40

Avukat Elhakan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişini değerlendirdi

Avukat Elhakan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişini değerlendirdi
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır Stadyumu'nun Açılışı ve Ziraat Diyarbakır Gençlik Festivali Kapanış Töreni'nin ardından Sur ilçesine ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve beraberindeki kabine üyelerinin Diyarbakır'a ve özellikle Sur ilçesine yaptığı ziyaretin anlamlı olduğunu dile getiren Avukat Süleyman Elhakan, bunun Diyarbakır için büyük bir öneme sahip olduğunu söyledi.  



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır'a her gelişinde kente ayrı bir hava kattığını belirten Avukat Elhakan, Erdoğan'ın bu kezde gençler için verdiği mesajlar ile yine Diyarbakır'a verdiği önemi bir kez daha gösterdiğini dile getirdi. Elhakan,"Sayın Cumhurbaşkanımızın Diyarbakır ziyaretinden memnuniyet duyuyoruz. Özellikle adeta baştan çizilen Sur ilçemizi ziyareti ve gençler için verdiği mesajları olumlu buluyoruz. 



Sayın Cumhurbaşkanımızın kendisinin de dediği gibi Diyarbakır'ın her işini yakından takip ettiklerini çok iyi biliyoruz. Diyarbakırlı gençler içinde ellerinden geldikleri her şeyi de canla başla yaptıklarını taktirle izliyoruz. Diyarbakır için verilen bu mücadele için Sayın Cumhurbaşkanımız ve ekibine sonsuz teşekkür ediyoruz. Dün nasıl yanlarında olduysak, bugünde ve yarında her daim Cumhurbaşkanımızın yanında yer alacağız" dedi. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.