Bağlar ilçemize yeni atanan ve görevine büyük bir gayretle başlayan Kaymakamı Necdet Özdemir, göreve başlar başlamaz halkın sorunlarına duyarlılığını göstererek Muradiye Mahallemizi ziyaret etti.
Mahallemizde uzun süredir vatandaşlarımızın tedirginlik yaşadığı ağır hasarlı binalar konusunda ilk adımı atan Sayın Kaymakamımız, ekiplerle birlikte sahada incelemelerde bulunarak binaların tespit ve kayıt çalışmalarını bizzat yerinde takip etti.
Deprem sonrası oluşan riskli yapıların tespit edilerek bir an önce yıkılması ve halkımızın güvenli konutlara kavuşması için gösterilen bu hassasiyet, mahalle sakinlerimiz tarafından memnuniyetle karşılandı.
Göreve gelir gelmez halkın arasında olan, sorunları yerinde dinleyen ve çözüm için adım atan Bağlar Kaymakamı Necdet Özdemir’e mahallemiz adına en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.