GENEL Haber Girişi : 26 Mart 2019 23:10

Başhekim yardımcısından evde bakım hastalarına ziyaret

Başhekim yardımcısından evde bakım hastalarına ziyaret
Diyarbakır’ın Ergani İlçesi Devlet Hastanesi’nde başhekim Yardımcısı olarak görev yapan Uz.Dr. İbrahim Halil Yaman, Ergani halkının teveccühünü kazandı.
 Ergani’de sağlıkta adeta devrim yapan ve kısa süre içerisinde Ergani’nin sağlık çıtasını yükselten sağlık görevlileri arasında yer alan Başhekim Yardımcısı Uz.Dr. İbrahim Halil Yaman, “Hastalarımızın her zaman yanındayız” dedi. Ergani’de bir önceki döneme göre evde bakım hizmetlerini yüzde yüz artıran ve bunda büyük bir katkısı olan Başhekim Yardımcısı Uz.Dr. İbrahim Halil Yaman ve ekibi Ergani halkının gönlünde adeta taht kurdu.  



 
Başhekim Yardımcısı Uz.Dr. İbrahim Halil Yaman ve evde sağlık hizmeti ekibi hastaları ziyaret ederek muayene, tıbbi bakım ve tedavilerini yapıyorlar. Her daim Ergani halkı için hizmet etmeye hazır ve nazır olduklarını belirten ve sağlıkta başarılı çalışmalar yaptıkları için Ergani Halkının sevgisini kazandıklarını belirten Uz.Dr. Yaman, “Evde bakım hizmetleri konusunda 2 uzman doktor(biri genel cerrahi uzmanı, biri dahiliye uzmanı), 2 hemşire ve 1 şoför’ün özel olarak bu konuda görevlendirdik. Ergani’de 370 hastaya evde sağlık hizmeti verdiklerini, toplamda 771 hastaya ulaştık ve bir önceki yıla göre evde bakım hizmetlerini yüzde 100 artırmayı başardık.  




Hasta yakınlarına da hasta bakımı konusunda eğitim veriyoruz. Amaç, bedensel engeli nedeniyle eve bağımlı ve evde tıbbi tedaviye ihtiyaç duyan hastalara ev ortamında sağlık hizmeti sunmaktır. Bu hizmetimizle yaşam kaliteleri artmaktadır. Engelli yaşlı hastalarımıza hizmet için her zaman hazırız” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.