GENEL Haber Girişi : 09 Ocak 2023 20:49

BASIN EMEKÇİLERİMİZ, GÖREVLERİNİ FEDAKÂRCA YAPMAKTA

BASIN EMEKÇİLERİMİZ, GÖREVLERİNİ FEDAKÂRCA YAPMAKTA
D.BAKIR/ Hotel Kervansaray Yönetim Kurulu Başkanı işadamı ve turizmci Mehmet İpek, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla yayımladığı mesajında, duygu yüklü ifadeler kullandı.
Basın kuruluşlarında görev yapan emekçilerin, göz ardı edilemeyecek bir fedakârlık örneği sergilediklerine ve gece gündüz demeden toplumu bilgilendirmek için koşuşturduklarını belirten Mehmet İpek, mesajında şunları söyledi:

‘Basın kuruluşları ve bu kuruluşlarda görev yapan değerli basın emekçisi kardeşlerimiz, demokratik bir toplumun öncelikli unsurlarından biri olan, halkımızın doğru ve tarafsız ‘haber alma ve bilgi edinme’, hakkını etkin olarak kullanmasına aracılık ederek oldukça önemli bir kamu hizmetini yerine getirmekteler.

Yazılı ve Görsel Medyanın yanı sıra, İletişim çağını yaşadığımız bu dönemde, Dijital Medyanın da giderek önemini artırdığı ve kısa süre zarfında, milyonlarca insana ulaşma olanağı sağladığı kuşkusuzdur.

Bu duygu ve düşüncülerle, mesleğin gerektirdiği etik ve ahlak kuralları doğrultusunda, son derece ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışıyla görevlerini özveriyle yerine getiren basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü, en kalbi duygularımızla kutluyoruz.

Cenab-ı Allah’tan; başta ülkemizde fedakârca görevlerini ifa eden basın kuruluşlarının emekçileri olmak üzere, bütün dünya genelinde bu kutlu görevi ifa eden bütün gazetecilere başarılar diliyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.