GENEL Haber Girişi : 23 Haziran 2021 15:27

Başkan Akyol’dan ziyaretçilerine anlamlı hediye

Başkan Akyol’dan ziyaretçilerine anlamlı hediye
AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten, ZANA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve hayırsever iş adamı Bedirhan Akyol’a ziyaretçi akını yaşanıyor.
Başkan Akyol, kendisini ziyarete gelen Halk Bankası Bölge Müdürü Tuncay Baytaşoğlu  ve Adli Tıp Kurumu Bölge Müdürü  Yüksel Çolak’a Diyarbakırspor forması hediye etti.

Adli Tıp Kurumu Bölge Müdürü Yüksel Çolak, Halk Bankası Bölge Müdürü Tuncay Baytaşoğlu, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürü Sayın Erdal Seven ve 24 TV Bölge Müdürü Şeyhmus Çakan, AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Bedirhan Akyol’u makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.



Ziyaretten duyduğu memnuniyet karşısında konuklarıyla özel olarak ilgilenen Başkan Akyol, Yüksel Çolak ve Tuncay Baytaşoğlu’nun Diyarbakırspor sevdalısı olduğunu bildiği için kendilerine birer Diyarbakırspor forması hediye etti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akyol, “Göreve geldiğimiz günden bu yana sağ olsunlar, toplumun her kesiminden hayırlı olsun ziyaretleri geliyor. Biz hizmet için bu göreve geldik ve kapımız Diyarbakır’da her kesime ardına kadar açıktır.




Dostlarımızda nezaket gösterip hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlar. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çolak ve Baytaşoğlu’nun Diyarbakırspor’a karşı hassasiyetlerini bildiğim için isimlerine özel Diyarbakırspor forması yaptırıp hediye ederek sürpriz yaptık” diye konuştu.




Başkan Akyol’un nazik hediyesi karşısında teşekkür eden Halk Bankası Bölge Müdürü Tuncay Baytaşoğlu  ise, “Sayın Akyol’a hoş sohbeti ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Ziyaret esnasında bize sürpriz olarak forma hediye etmesi de anlamlı oldu. Kendisine görevinde başarılar diliyorum” dedi.



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.