GENEL Haber Girişi : 06 Haziran 2021 22:24

Başkan Atan: Bu kutsal davada görev yapmaktan onur duyarım

Başkan Atan: Bu kutsal davada görev yapmaktan onur duyarım
Türk siyasetinin duayen isimlerinden merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu, Fatih Erbakan tarafından kurulan Yeniden Refah Partisi Diyarbakır il ve ilçe teşkilatlanması tüm hızıyla devam ediyor.
Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı Ali Erdem’e teslim edilirken, merkez Sur İlçesi Başkanlığı ise Diyarbakır’ın tanınmış ailelerinden Atan Ailesi’nin ferdi Nimet Atan’a emanet edildi.




Yeniden Refah Partisi Sur İlçe Başkanlığı’na getirilen Nimet Atan, görev almaktan onur ve gurur duyduğunu belirterek, kendisini bu göreve layık gören Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem’e teşekkür etti. Başkan Atan, Dicle Üniversitesi’nde dekanlık yaptığı sırada güzel hizmetlere imza atan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Sacit Günbey’in de partide olmasının partiye güç kattığını belirtti. Diyarbakır’ın en büyük ilçesi olan Bismilli olan ve geniş bir aileye mensup olan Nimet Atan, yapacakları çalışmalar ile Yeniden Refah Partisi’ni Diyarbakır’da birinci parti yapacaklarını söyledi.



“HAK VE ADALETLİ BİR ŞEKİLDE HİZMET EDECEĞİZ”

Daha önce Yeniden Refah Partisi Bismil İlçe Teşkilatı’nda görev yaptığını dile getiren Başkan Atan, “Sur ilçe başkanlığı öncesi Yeniden Refah Partisi Bismil İlçe Teşkilatında görev yaptım. Hocamızın Milli Görüş ve Dayanışma Partisi olan Yeniden Refah Partisi Sur İlçe Başkanlığı’na atanmam ile bu kutlu davada hizmet etmek, canla başla çalışmak için bu davada yola çıktık.


Ülkemizin öz kaynakları ile ülkemizin şehrimizin ve ilçe insanın geçim ve ekonomik kalkınma konusunda hizmet etmek amaçlı,  milli görüş ruhunu gönüllerde hissettirmek için elimden geleni yapacağım.  Ayrımcılık yapmadan hak ve adaletli şekilde hizmet etmek için, ayrımcılığın olmayacağından inancım tam, bu kutsal davada görev yapmak onur ve gurur duyarım” diye konuştu.


 “DR. FATİH ERBAKAN’A DESTEĞİMİZ TAMDIR”

Merhum Necmettin Erbakan’a duydukları derin muhabbetten ötürü bu göreve talip olduğunu dile getiren Başkan Atan, “Yeniden Refah Partisi tercihi, rahmetli Necmettin Erbakan’a duyduğumuz derin muhabbetten ötürü olmuştur (Milli selamet partisi dönemi) böyle temiz ve dürüst, halkın iyiliği için çalışan insanların iktidarda olması gerektiğini duyduğumuz ve bildiğimiz içindir. Genel başkanımız Sn. Dr Fatih Erbakan’ı da cennet mekan hocamızın emaneti görüp, bildiğimiz için kendisine desteğimiz tamdır” dedi.



“TOPLUMUN HER KESİMİNİN SESİ OLACAĞIZ”

Toplumun her kesiminin orta sesi olacaklarını da belirten Başkan Atan, “Çiftçilerimizin köylülerimizin esnafın, memurun, işçimizin, emeklimizin, sağlıkçılarımızın tüm halkımızın güçlü sesi olacağız, ezilenin mağdurun güçlü sesi olarak her zaman yanlarında olacağız. Makam delisi değil hizmet  için var olacağız dini dili ırkı ne olursa olsun kapımız herkese açık olacaktır hiçbir zaman ayırım yapmayacağız insan insandır bizim için.




Ev toplantıları yapacağız esnaflarımızı gezeceğiz sorunlarını dinleyeceğiz hastaları ziyaret edeceğiz  taziyelere gideceğiz. Sayın Genel başkanımızın öncülüğünde atacağı adımlarla yoksulluk ve işsizlikten kurtulacağı bir dönemide yaşar yani sosyal yardımlara muhtaç olmayan bir toplum oluşur İnşaAllah” dedi.



NİMET ATAN KİMDİR?

Diyarbakır Bismil Işıklar Köyünde 1979 Yılı Doğumlu Evli Ve Beş Çocuk Babası, Tarım ve Çiftçilik mesleğini icra ediyor. İlk Okul Mezunu Olup Nüfuslu Geniş Bir aileye mensup.



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.