GENEL Haber Girişi : 06 Mart 2023 13:45

BAŞKAN DR.MURAT AKSU’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN DR.MURAT AKSU’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İkinci Başkanı ve Türkiye Milli paralimpik Komitesi Başkanı Avukat Dr. Murat Aksu,, ‘İçinde Berat Kandili olmayan, bin aydan daha hayırlı bir geceye daha kavuştuklarını’ belirtti.

Başkan Avukat Dr. Murat Aksu, , Mübarek Berat Kandili dolayısıyla, yayınladığı duygu dolu mesajında şu görüşleri dile getirdi:
‘Bizleri bir kez daha böylesi ulvi bir geceye kavuşturduğu için Yüce Rabbimiz’e ne kadar şükürler etsek azdır.
Bu Mukaddes Berat Kandili’nde bolca namaz kılıp, tövbe edip, Yüce Rabbimiz’e dualar edeceğiz.


Ayrıca Kur'an okuyup, tefekkür edecek ve geçmiş ömrümüzün muhasebesini yaparak, Yüceler Yücesi Allah’tan, hayırlara vesile olması niyazıyla, hayatımıza yön verecek yeni kararlar alacağız.
Yüce Allah’ın emriyle; Cebrail Aleyhisselam başta olmak üzere melekler dünyaya inerler. Bu gece; Allah’ın bizlere bahşettiği ve adeta sağanak yağmurlar gibi yağan rahmet, merhamet ve mağfiret pınarından kana kana içip, faydalanmaya gayret göstereceğiz’.


Deprem hadisesi sonrasında hayatını kaybeden bütün Vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımız ve tüm İslam Âlemi’nin mübarek Berat Kandili’ni en samimi duygularımızla kutluyor, bu müstesna gecenin, yaşadığımız zor günlerin sona ermesine vesile olmasını, Yüce Rabbim’den niyaz ediyoruz’.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.