GÜNDEM Haber Girişi : 16 Aralık 2023 14:15

Başkan Karamehmetoğlu: Çermik’i İstanbul’da en güzel şekilde tanıtıyoruz

Başkan Karamehmetoğlu: Çermik’i İstanbul’da en güzel şekilde tanıtıyoruz
Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (DİTAV) işbirliğiyle gerçekleştirilen "Diyarbakır Tanıtım Günleri," İstanbul'da büyük ilgi görmeye devam ediyor. Tanıtım günlerinde en çok ilgiyi gören stantlarda

Diyarbakır Tanıtım Günleri’ne rekor bir katılım olurken Çermik Belediyesi’nin standına da yoğun ilgi vardı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Sn. Osman Nuri Kabaktepe,



Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi,Dicle Üniversitesi Rektörü Mehmet Karakoç,  İstanbul DİTAV Şube Başkanı Aydoğan Ahıakın’ın da yalnız bırakmadığı Çermik Belediyesi’nin standına İstanbul’da bulunan binlerce Çermikli de ziyaret etti.

 

Çermik’i İstanbul’da en iyi şekilde tanıttıklarını dile getiren Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, “Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (DİTAV) işbirliğiyle gerçekleştirilen "Diyarbakır Tanıtım Günleri’ne Çermik Belediyesi olarak katılmaktan mutluluk duyduk.
 




İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizi ziyaret ederek hasbihal ettik. Gönlü bol, sohbeti hoş hemşehrilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.




Çermik Sevdamız, Çermikli Baş Tacımız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ,Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Sn.



Osman Nuri Kabaktepe, Milletvekilimiz Sn. Suna Kepolu Ataman, AK Parti Diyarbakır       İl Gençlik Kolları Başkanımız Abdurrahman Kikizade, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, İstanbul DİTAV Şube Başkanı Aydoğan Ahıakın’ın yanı onbinlerce  binlerce Çermikli ve Diyarbakırlı hemşehrilerimizi standımızda ağırladık.



Kendilerine ilçemizi en güzel şekilde tanıttık, hizmetlerimizi anlattık ve Çermik ilçemizin tanıtımı ilgili hediyeler taktim ettik. Kıymetli misafirlerimize tarihin, kültürün ve Kaplıcaların incisi Çermik standımızı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.




ÖZEL HABER:YILMAZ ACU