GENEL Haber Girişi : 07 Mart 2024 19:55

BAŞKAN LALE'DEN 8 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN LALE'DEN 8 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJI
Hani İlçe Belediye Başkanı İbrahim Lale, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Oldukça duygulu ifadelere yer veren Başkan İbrahim Lale, kadınların hayatları boyunca yaptıkları fedakârlıkların, ciltler dolusu kitaplara bile sığmayacağını, anlatmakla anlaşılamayacağını belirterek, mesajında şu görüşlere yer verdi: 

 
Bütün kadınlarımızın bu özel gününü kutluyorum. Ebediyete intikal etmiş annelerimiz ve bütün aile büyüklerimize, Yüce Rabbim’den rahmet ve mağfiret niyaz ediyorum. Kuşkusuz kadınlarımızın yaptığı cansiperane fedakârlıkları, kendilerini ailesine ve çocuklarına feda etmelerini, bir ömür boyu bizlere kol kanat gererek, bizim mutluluklarımızı kendi mutluluklarının hep önünde tutan kadınlarımız için ne desek azdır. Bizi en çok seven, büyüten, besleyen, yetiştiren ve bugünlere gelmemizde en çok emeği bulunan annelerimiz, her türlü övgü ve iltifatı hak etmektedirler. 
 
Bugün hayatımızdaki bütün kadınları arayalım, hal hatırlarını soralım, hasta olanları ziyaret edelim. Onları sevindirmemiz için ille de pahalı hediyeler almamız gerekmiyor. İnanın onlar için en büyük hediye bizleri görmek, öpüp koklamak, ya da en azından sesimizi duyabilmektir. kadınlarımıza yönelik insanlık dışı şiddet içeren ve sonu cinayetle biten acı olaylara tanık olduk. Kadına yönelik şiddetin tamamen sona erebilmesi noktasında, çocuklarımızın özellikle aileden başlayarak, bu konuda eğitilmesi ve özellikle yüce Dinimiz’in, kadınlarımızla ilgili hususları anlatılmalıdır. 
 
Bu minval üzere, bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, başta ülkemiz olmak üzere, dünya genelinde yaşayan bütün kadınlarımıza, Yüce Rabbim’den, bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler niyaz ediyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.