GENEL Haber Girişi : 07 Ağustos 2021 20:11

Başkan Şenol’dan birincilik teşekkürü

Başkan Şenol’dan birincilik teşekkürü
Yeniden Refah Partisi tüm Türkiye’deki Sosyal İşler Başkanlıkları arasında ortaya koydukları başarı ile Diyarbakır Sosyal İşler Başkanlığı’nı birincilik ile ödüllendirdi. Kendilerini birinciliğe layık gören herkese teşekkür ettiklerini belirten Yeniden Re
Birincilik plaketini tüm Diyarbakır teşkilatı adına aldığını belirten Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Sosyal İşler Başkanı Mustafa Şenol, “Tüm İllerimiz arasında Sosyal İşler Başkanlıklarının çalışmalarının neticesi olarak ortaya koyduğumuz başarımız 1. ile ödüllendirilmiştir. Diyarbakır'ımız adına şahsıma verilen plaketi takdim eden başta Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Bey'e ve manevi desteklerinden ötürü Sosyal İşler'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Sacit günbey Bey’e  ve Sosyal İşler Başkan Yardımcımız M.Emin Akgüç Bey`e teşekkür eder , el birliği ile bu ödülü almamıza katkı sunan başta Diyarbakır İl Başkanımız Ali Erdem Bey'e Mehmet Kayır , Servet Benice , Nurullah Yiğit , Erol Taş başkanlarıma ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Zeki Böçkün, İl Kadın Kolları Başkanımız Handan Tolu'ya ve tüm yürütme kurulumuza sundukları katkı ve verdikleri destekten ötürü şükranlarımı sunuyorum. Birlikten kuvvet doğar düşüncesi ile hareket eden ve benliği bırakıp biz olmayı her defasında sergileyen teşkilat aileme minnettarlığımı huzurlarınızda bir defa daha ifade ediyorum” diye konuştu.




BAŞKAN ERDEM, BAŞKAN ŞENOL’U TEBRİK ETTİ


Sosyal İşler Başkanı Mustafa Şenol’u tebrik eden Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem ise, “Yeniden Refah Partisi Diyarbakır teşkilatı olarak çıktığımız bu iktidar yolunda tüm kararlılığımızla hızlı adımlarla ilerliyoruz. Tüm teşkilat olarak canla başla mücadelemizi sürdürüyoruz. Teşkilatımızın Sosyal İşler Başkanı Mustafa Şenol’un yapmış olduğu gayretli çalışmalar neticesinde Sosyal İşler Başkanlıkları arasında en başarılı çalışmalar ortaya koymayı başararak teşkilatımıza birincilik ödülünü kazandırmayı başarmıştır. Bu sebepten dolayı kendisini tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum. Diyarbakır teşkilatı olarak çalışmalarımıza tüm hızımızla devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.