GÜNDEM Haber Girişi : 10 Nisan 2024 13:53

Başkan Seydaoğlu, bayram coşkusunu çocuklarla paylaştı

Başkan Seydaoğlu, bayram coşkusunu çocuklarla paylaştı
Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde AK Parti'den Eğil Belediye Başkanı seçilen Fırat Seydaoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçe halkıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kez bayram coşkusunu çocuklarla paylaşan Başkan Seydaoğlu, Eğilli çocukları makamında ağı

Eğil Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu'nun makamına gelen Eğilli çocuklar, bayramlaşma heyecanıyla doluydu. Başkan Seydaoğlu, gelen her çocuğu sıcak bir şekilde karşılayarak bayramlarını kutladı ve onlarla yakından ilgilendi.
Çocuklarla yapılan bu samimi buluşmada Başkan Seydaoğlu, onlara bayram harçlığı ve çeşitli hediyeler vererek mutluluklarına ortak oldu. Çocukların yüzlerindeki neşe ve sevinç, bu özel buluşmanın atmosferini daha da güzelleştirdi.


Başkan Seydaoğlu, çocuklara yönelik yaptığı konuşmada, onların bayram sevincine ortak olmanın kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu ifade etti. Çocukların ilçenin geleceği olduğunu belirten Seydaoğlu, onların her zaman yanlarında olacaklarını ve ihtiyaçları olduğunda desteklerini esirgemeyeceklerini dile getirdi.


Eğil Belediye Başkanı Seydaoğlu'nun bu samimi ve içten davranışı, ilçe halkı tarafından takdirle karşılandı. Çocukların yüzlerindeki mutluluk, ilçe yöneticilerinin halkla olan yakın ilişkilerinin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Bu buluşma, ilçe halkının birlik ve beraberlik içinde daha da güçleneceği umudunu taşıyor.