GÜNDEM Haber Girişi : 20 Nisan 2023 21:20

BAYRAMLAR, UMUTLARIN TAZELENDİĞİ MÜSTESNA GÜNLERDİR

BAYRAMLAR, UMUTLARIN TAZELENDİĞİ MÜSTESNA GÜNLERDİR
D.BAKIR/ DİYŞAD icra heyeti baskanı Tarihçi Yazar Veysi Fida, Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

Açıklamasında Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olması niyazıyla, bütün İslam Âlemi’nin Mübarek Bayramı’nı kutlayan  DİYŞAD icra heyeti baskanı Tarihçi Yazar  Veysi Fida , şunları söyledi:


‘Cenab-ı Allah’a ne kadar şükürler etsek azdır. Sayısız lütuflarla dolu olan, birlik ve beraberliğimizin en veciz örneklerinin sergilendiği, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın doruğa çıktığı böylesi özel günlere, bizleri bir kez daha kavuşmayı nasip buyurdu.


Yüce Rabbimiz’e dualarımız, niyazlarımızla yönelerek, günahlarımızın affı için tövbe ve istiğfar edeceğiz. Son yıllarda yaşadığımız bulaşıcı hastalıklar, doğal afetler, sel baskınları ve deprem hadiselerinde hayatlarını kaybedenler ile, bütün vefat etmişlerimizi, Rahmetle yad edeceğiz. Yetimlerin başını okşayarak, aile büyüklerimize ve akrabalarımıza Sıla-i Rahim yapacağız.


Yüce Rabbim’den dünyanın neresinde olursa olsun, haksızlığa ve zulme uğrayan başta Din kardeşlerimiz olmak üzere, bütün mazlumlara birer kurtuluş yolu vasıl eylemesini niyaz ediyor, savaşlar, depremler, bulaşıcı hastalıkların tamamen bertaraf olduğu, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günlere bizleri kavuşturmasını diliyorum’.