SİYASET Haber Girişi : 21 Mayıs 2018 07:56

BEDİRHAN AKYOL: ‘BU SEVDA BİTMEZ’

BEDİRHAN AKYOL: ‘BU SEVDA BİTMEZ’
D.BAKIR- Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Bedirhan Akyol, Diyarbakır olarak tarihi bir güne daha ev sahipliği yapmanın, tarifi imkansız mutluluğu yaşadıklarını belirtti.


Akyol, Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı ve oldukça geniş bir halk kitlesinin katıldığı 'Büyük Kudüs Buluşması’ ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ak parti Milletvekili Aday Adayı Akyol, şunları söyledi:

SAYIN BİNALİ YILDIRIM, BİR KEZ DAHA TARİHE NOT DÜŞTÜ

‘Sayın Başbakanımız’a, Diyarbakır’a gelerek, bizlere bu fırsatı sunduğu için en kalbi duygularımla teşekkürlerimi iletmek isterim.

Yaptığı açıklamalarla, bir kez daha duygularımıza tercüman oldu, yüreklerimize su serpti.

Mescid-i Aksa'nın Müslümanlar için vazgeçilmez bir değer olduğunu ve bu işgalin sadece Filistin'e değil, bütün Müslüman ülkelerine yapılmış bir işgal olarak kabul edildiğini söyleyen Sayın Başbakanımız’a katılmamak mümkün mü?

İşgalin biran önce son bulması gerektiğini ve İsrail'in en kısa zamanda geri çekilip daha fazla Müslüman ölümlerine sebep olmaması gerektiğini zaten Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, en üst perdeden dile getirmişti.

21. yüzyılın lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açtığı bu kutlu yolda bir nefer gibi yer almak, bizler için büyük mutluluktur.

Sayın Başbakanımız’ın Diyar-ı Bekir’de yaptığı ve yüz binlerce insanın sel olup aktığı İstasyon Meydanı Mitingi, tarihe düşülmüş bir nottur.

Allah’ın izniyle, dökülen her şehidimizin kanı için hesap verecekler. Bizler Ümmet-i Muhammed olmanın bilinci ve şuuruyla, kirli tezgahlar peşinde koşanlara bir kez daha bu kirli planlarını ellerinde patlatacağız. Zaten İlimizde yapılan ‘Büyü Kudüs Buluşmasıyla’ bir kez daha bu hissiyatımızı, bütün dünyaya haykırdık.

Mahşeri bir kalabalıkla Sayın Başbakanımız ve Devlet Erkânımızı bağrımıza bastık.

Ak davanın yılmaz savunucusu Sayın Cumhurbaşkanımız’a da Diyar-ı Bekir’den en kalbi selamlarımızı yolluyoruz.

Allah’ın izniyle, İslam ve İslam Düşmanları, eninde sonunda hak ettikleri cezaya çarptırılacaklar.

Bu duygu ve düşüncelerle, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor, Peygamberler, Sahabeler ve Evliyalar Kenti, Diyarbakır-ı Bekir’den en kalbi duygularımı sunuyorum’.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.