GÜNDEM Haber Girişi : 12 Mayıs 2024 00:15

Beğde'den Anneler Günü Mesajı

Beğde'den Anneler Günü Mesajı
Bugün kutlanan Anneler Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan Hedef Motor Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Beğde,‘Annelerin haklarının asla ödenemeyeceğine’ dikkati çekti.

Açıklamasında ‘Bütün Annelerimizin ellerinden saygıyla ve hürmetle öpüyor, hepsine bir ömür boyu çocuklarıyla beraber, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum’ diyen Ömer Beğde, şöyle devam etti:
Bizleri sıcaklığıyla sarıp sarmalayan, hayatta tarifi mümkün olmayan güzellikte duygular yaşatan annelerimiz hakkında bildiğimiz bütün güzel sözleri söylesek bile, onların yaptıkları fedakârlıkların yanında sönük kalır.


Annelerimizin ne kadar kıymetli, olmazsa olmaz varlıklar olduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz. Bu vesileyle bir ömür boyu yanımızda ve destekçimiz olan, bizleri hep güçlü kılan ve daima geleceğe umutla bakmamızı sağlayan annelerimizin ellerinden öpüyorum.


Bütün Annelerimizin Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, ebediyete intikal etmiş annelerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum’.