GENEL Haber Girişi : 20 Eylül 2022 23:16

BEYBUR VE KARADAĞLI AİLELERİNİN, EN MUTLU GÜNÜ

BEYBUR VE KARADAĞLI AİLELERİNİN, EN MUTLU GÜNÜ
D.BAKIR/ Diyarbakır’ın tanınmış ailelerinden ve birçok Sivil Toplum Kuruluşunda (STK) yöneticilik yapan Muhammed Beybur’un kızı Sümeyye Beybur ile yine Bingöl’ ün tanınmış ailelerinden iş adamı Hasan Karadağlı’nın oğlu Süleyman Karadağlı, dün gece düzenle

Hayatlarının en mutlu anlarından birini yaşayan Beybur ve Karadağlı ailelerinin bu anlamlı gecesine katılan davetliler de, bu mutluluğa ortak oldular. Park Yıldız Düğün Salonunda yapılan ve oldukça kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşen muhteşem bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren genç çiftin bu mutlu gününe, sanat, spor ve siyaset dünyasının tanınan simalarının yanısıra, bürokratlar, kanaat önderleri, muhtelif meslek gruplarına mensup yöneticiler, Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) başkan ve yöneticileri, de şahitlik etti.


Genç çiftin nikâh şahitliklerini Ak parti Diyarbakır Milletvekilleri Ebubekir Bal, Oya Eronat, Ak Parti İl Başkanı M. Şerif Aydın, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, iş insanı Cihan Ensarioğlu, Osman Baylaz ve Halit Ensari gerçekleştirdi.


Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ak parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, İçişleri Eski Bakanı Abdülkadir Aksu da, birer kutlama mesajı göndererek, yoğun programları dolayısıyla düğüne katılamadıkları için üzgün olduklarını bildirerek, dünya evine genç çifte, bir ömür boyu mutluluklar dilediler.


Yeniden Refah partisi İl Başkanı Ali Erdem, Saadet partisi İl Başkanı Abdurrahman Ergin ve Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir’in yanısıra, kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri, birçok siyasi partiye mensup yetkililer, muhtelif kentlerden gelen konuklar, yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcileri de, düğüne katılım sağlayarak, bu mutlu gecenin tanıklarından oldular.


Ayrıca, Tarım ve Orman Bakanlığı Diyarbakır İl Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Erdal Seven, İl Sağlık Müdürlüğü personel Daire Başkanı Doktor İhsan Esmer, İl Sağlık Müdürlüğü başkan Yardımcısı Dr. Fırat Uykur, İl Sağlık Müdürlüğü başkan Yardımcısı Hüseyin Çakar, Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Müdürü Bilal Seyitoğlu, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Muhammed Asena, Sağlık çalışanlarının bileşenleri de, bu mutlu gecede yerlerini aldılar.


RÜYA GİBİ BİR DÜĞÜN TÖRENİ YAŞANDI

Salonun hınca hınç dolduğu geceye katılan davetliler, müzik ve eğlenceye doyarken, söylenen parçalara da zaman zaman eşlik ettiler. Yemekli verilen düğünde, gece boyunca, konuklara birçok ikramlarda bulunuldu.


ÜNLÜ SANATÇILAR, BİRBİRİNDEN GÜZEL ESERLERİNİ SESLENDİRDİ

Gelin ve damadın adeta dolar yağmurunu tutulduğu gecede, tanınmış ve sevilen sanatçılar, en güzel eserlerini seslendirdiler. Sanatçılar gece boyunca seslendirdiği parçalarla geceye renk katarken, müzik ziyafetine tanık olan davetliler Kürtçe ve Türkçe parçalara eşlik ederek, unutulmaz bir gece yaşadılar.


Davetlilerin gelin damadı Türk Lirası ve Dolar yağmuruna düğün töreni, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Bu arada damat ve gelinin arkadaşları da düğüne katılarak, arkadaşlarının bu anlamlı gününe tanıklık etmenin mutluluk ve heyecanını yaşadılar. Sık sık sahneye çıkan damat ve gelinin arkadaşları, söylenen parçalarla coştular.
Birçok çelenk gönderilen düğün töreninde, konuklara, örnek bir ev sahipliği sergilenirken, bazı davetlilerin, mutluluk gözyaşları döktükleri gözlendi.


Düğünde gelinin annesi Nazan ve babası Muhammed Beybur ile, damadın annesi Memduha ve babası Hasan Karadağlı, misafirlerle tek tek ilgilenerek, örnek bir ev sahipliği gerçekleştirdiler.

Muhammed Beybur ve Hasan Karadağlı, düğüne gelen misafirleri, kapıda karşılayarak, masalarına kadar eşlik ettiler. Düğün sonrasında ise davetlileri kapıya kadar uğurlayarak misafirperverlik örneği gösterdiler. Düğün boyunca bütün masaları gezip, davetlilerle ayrı ayrı ilgilenen dünürler, davetlilerden tam not aldılar. Gece sonunda kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür eden gelinin babası Muhammed Beybur, bir teşekkür konuşması yaptı.


Muhammed Beybur, ‘Diyarbakır’ın yanı sıra Bingöl ve ülkemizin birçok ilinden düğünümüze katılan dostlarımız, yakınlarımız ve tüm akrabalarımıza teşekkür ediyoruz’ diyerek, mutluluğunu dile getirdi.

‘Bu mutlu gecemize katılarak, mutluluğumuzu paylaşan tüm akrabalarımız, dostlarımız ve sevdiklerimize böylesi bir güzel günde kıymetli zamanlarını ayırdıklarından dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz’ diyen Muhammed Beybur, şöyle devam etti:

‘Allah; razı olsun, bütün devlet büyüklerimiz, kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri, STK başkanları ve yöneticileri, kanat önderleri siyasiler, Esnaf Birliklerimizin temsilcileri, dernek başkanları, avukatlar, doktorlar, sanatçılar iş adamları ile, Diyarbakır dışından gelen bütün konuklarımız, bu mutlu ve anlamlı gecemizde bizimle birlikte oldular.


Düğün törenimize katılarak nikâh şahitliği yapan Ak parti Milletvekillerimiz Ebubekir Bal ve Oya Eronat, Ak Parti İl Başkanımız M. Şerif Aydın, Bağlar Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu, iş adamı Cihan Ensarioğlu ve Ak parti yönetim kuruluna, hassaten şükranlarımı sunarım.

Ayrıca, yoğun programları dolayısıyla, düğünümüze iştirak edemeyip, kutlama mesajı gönderen Saadet partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu,  Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, İçişleri Eski Bakanı Abdülkadir Aksu ve Ak parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş beyefendilere de, en kalbi duygularımla teşekkür ederim.

Düğünümüze iştirak eden Ak parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir, Saadet partisi İl Başkanı Abdurrahman Ergin, Yeniden Refah Partisi İl başkanı Ali Erdem ve katılım sağlayan tüm bürokratlar, iş adamları ve tüm misafirlere, ailem adına, en kalbi duygularımızla ediyoruz’.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün sonrasında, davetliler hayatlarını birleştiren, gelin Sümeyye Beybur ve damat Süleyman Karadağlı çiftini tebrik etmek için, uzun kuyruklar oluşturdular. Hayatlarının en anlamlı imzasını atan mutlu çifte, bir ömür boyu mutluluklar dilerken, ‘darısı bütün bekârlarımızın başına, inşallah’ diyerek, dua ettiler.

HABER: YILMAZ ACU

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.